Rio Ferdinand:

Spilte Premier League-kamp full

Manchester United-legenden Rio Ferdinand (42) innrømmer at han spilte en Premier League-kamp beruset.

BERUSET: Rio Ferdinand skal ha spilt en Premier League-kamp full. Foto: NTB
BERUSET: Rio Ferdinand skal ha spilt en Premier League-kamp full. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Det forteller Rio Ferdinand i podkasten «The Mo Gilligan Podcast».

Den uheldige hendelsen skal ikke ha skjedd i storhetstida i Manchester United, men da Ferdinand var 18 år og spilte for West Ham.

Den tidligere engelske landslagsspilleren forteller i podkasten at han var en del av reisefølget til West Ham i en kamp mot Arsenal på Highbury i 1996-1997-sesongen, men skulle i utgangspunktet ikke være en del av troppen til kampen.

- Jeg skulle ikke spille, så jeg satte meg i baren å blandet sprit og cola. Plutselig kommer materialforvalteren og forteller meg at jeg skal være en del av troppen likevel, sier Ferdinand i podkasten gjengitt i Goal.

Ferdinand skal ha fått en plass på benken da stjernesigneringen Paolo Futre nektet å spille kampen, etter han ikke blitt tildelt draktnummer 10.

- Jeg ble tatt med i troppen, og så kom jeg på. Jeg var på benken og tenkte «vær så snill å ikke bytt meg inn». Jeg har drukket tre brandy og cola, jeg kan ikke spille, forteller Ferdinand i podcasten som ble spilt inn i desember.

Midtstopperen startet på benken i kampen, men fikk 15 minutter på tampen av oppgjøret.

Arsenal ledet 2-0 da Ferdinand kom innpå banen, og det ble også sluttresultatet.

Den tidligere Manchester United-stjerna skal etter forholdene ha klart seg greit i kampen ifølge seg selv.

Som kjent endte Ferdinand opp med å få en fantastisk karriere i klubber som Leeds og Manchester United, og fikk 81 kamper for det engelske landslaget.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer