- Spilte som et småguttelag

- Vi spilte som et småguttelag. Jævlig sårende. En skandale, sier Brann-trener Teitur Thordarson etter sjokktapet.

For Thordarson var spillernes oppførsel like sjokkerende som resultatet. - De stilte seg totalt likgyldig til det som skjedde der ute. Det gjør meg vondt, sier Thordarson, som tror spillerne hadde blitt bøtlagt eller straffet med inndratt ferie om de spilte i en liga lenger sør i Europa. - Sjøl er jeg er ikke tilhenger av slike tiltak, sier han. Men han tok ikke fem øre for å refse spillerne sine offentlig i går. - De spilte totalt blottet for innsats. Vi var med til de ledet 2-1. Så gikk det i dass. Spillerne opptredde skandaløst, tordner Thordarson. Fem av baklengsmålene kom på dødball. - Det tyder på konsentrasjonssvikt. Det nærmer seg ferie. Vi hadde for dårlig innstilling, sier Thordarson. Han sparte ikke på kruttet etter ydmykelsen mot Stabæk: - Vi kommer hit som serieledere. Så stiller vi ut skoa og blir rundjult. For jævlig, sier Thordarson, som i likhet med spillerne tar ti dager ferie fra og med onsdag. Neste kamp er mot Haugesund om seks uker. - Ventetida blir et helvete. Jeg klarer ikke å skyve slikt fra meg, sier Thordarson. # SINT: Brann-trener Teitur Thordarson var hard mot spillerne sine etter braknederlaget i går. # Foto: TORE BERGSAKER ndash}Spilte som et småguttelag # NADDERUD (Dagbladet): - Vi spilte som et småguttelag. Jævlig sårende. En skandale, sier Brann-trener Teitur Thordarson etter sjokktapet. # Av SINDRE HALKJELSVIKFor Thordarson var spillernes oppførsel like sjokkerende som resultatet. # - De stilte seg totalt likgyldig til det som skjedde der ute. Det gjør meg vondt, sier Thordarson, som tror spillerne hadde blitt bøtlagt eller straffet med inndratt ferie om de spilte i en liga lenger sør i Europa.

- Sjøl er jeg er ikke tilhenger av slike tiltak, sier han.

Men han tok ikke fem øre for å refse spillerne sine offentlig i går.

- De spilte totalt blottet for innsats. Vi var med til de ledet 2-1. Så gikk det i dass. Spillerne opptredde skandaløst, tordner Thordarson.

Fem av baklengsmålene kom på dødball.

- Det tyder på konsentrasjonssvikt. Det nærmer seg ferie. Vi hadde for dårlig innstilling, sier Thordarson.

Han sparte ikke på kruttet etter ydmykelsen mot Stabæk: - Vi kommer hit som serieledere. Så stiller vi ut skoa og blir rundjult. For jævlig, sier Thordarson, som i likhet med spillerne tar ti dager ferie fra og med onsdag. Neste kamp er mot Haugesund om seks uker.

- Ventetida blir et helvete. Jeg klarer ikke å skyve slikt fra meg, sier Thordarson.