Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Spilte som vikinger

Spanske medier skylder på dommeren og uflaksen etter gårsdagens tap, og kaller den norske spillestilen defensiv og kjedelig.

I et intervju med El Pais raser Spanias landslagstrener Camacho mot dommeren Gamal El Ghandour fra Egypt. - Han er ikke vant til europeisk spill, og vi burde fått straffespark, raser han.

- Norges lange baller og hodespill gjorde kampen kjedelig. Laget er godt i forsvar, men bare for å kompensere for manglende kvaliteter framover på banen, er El Pais' kommentar til Norges 1-0-seier.

Vikingfotball

- Norge hadde vært fornøyd med uavgjort, mener El Mundo. De mener det norske laget spilte feigt og uten aggressivitet.

ABC trakk de store historiske linjer. - Nordmennene kjempet som sine forfedre vikingene; ballen var ikke så viktig, skriver Barcelona-avisa. - Laget er svært begrenset teknisk, og det defensive spillet gjorde kampen kjedelig. Men Erik Mykland og Eirik Bakke får ros: - De var gode både offensivt og defensivt, og satte til tider midtbanen vår ut av spill.

Kritikk av dommeren

I likhet med den spanske landslagstreneren, skjeller sportal.es ut den egyptiske dommeren Gamal El Ghandour. - Dommeren kan verken straffe- eller offsideregler. Vi ble snytt for et soleklart straffespark, enda dommeren sto én meter fra situasjonen, heter det i en analyse på sportsnettstedet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling