- Spilte sørgende, sa at hans datter (10) ble påkjørt, lå i koma og døde av skadene

Ønsket å følge drømmen. Så viste det seg å være løgn.

 IKKE ØNSKET:  Eks-treneren i den greske klubben er nok ikke ønsket tilbake til klubben han tidligere var trener for. Illustrasjonsfoto: NTB Scanpix.
IKKE ØNSKET: Eks-treneren i den greske klubben er nok ikke ønsket tilbake til klubben han tidligere var trener for. Illustrasjonsfoto: NTB Scanpix.Vis mer

(Dagbladet): Greske Athletic Club Ormi-Loux er rasende. Håndballklubben hevder at deres tidligere trener har lurt dem trill rundt.

Andreas Kongas, som er klubbpresident i Athletic Club Ormi Lux, hevder at mannen som tidligere sto på sidelinja og styrte laget, løy om at hans ti år gamle datter var død, skriver RTL Sports, AFP og flere andre internasjonale medier.

Ifølge Kongas skal motivet til den avgåtte treneren ha vært et ønske om å sluttføre kontrakten så raskt som mulig - for å skrive under for et annet lag.

- Påkjørt For noen dager siden skal den tidligere Ormi Loux-treneren ha fortalt til medlemmer i styret at datteren var offer for en ulykke i Slovenia. Angivelig skal hun ha blitt påkjørt av en annen bil, forteller Kongas.

- Han spilte sørgende foran masse folk, sier Kongas til AFP.

Ifølge klubbpresidenten skal eks-treneren ha fortalt datteren først lå i koma etter ulykken, før hun senere døde av skadene.

Mobiliserte krefter Med tanke på det forferdelige som hadde skjedd med treneren, ønsket den greske håndballklubben å hjelpe til så godt de kunne, slik at han kunne komme seg til hjemlandet sitt sammen med familien.

- Vi mobiliserte for å ordne flybilletter på beste klasse så raskt som mulig. Så fulgte jeg ham i taxien, og der fortsatte han skuespillet, hevder Kongas.

Det tok ikke lang tid før klubbpresidenten skjønte at det var noe galt. Neste morgen kom nemlig Andreas over en nyhet om at eks-treneren han nettopp hjalp ut av landet, hadde skrevet under for en ny klubb - i Bosnia.

- Jeg kunne ikke tro det. Vi snakket med han en stund for å finne ut hvorfor han brukte dette som unnskyldning, men han svarte ikke, sier Kongas.

Treneren er nå klaget inn til det europeiske håndballforbundet.