Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Spilte veggspill med motstanderen i tabbe på «kampfiksing»-nivå

Roberto med julegave til gamle lagkamerater.

(Dagbladet): Atletico Madrid - Olympiakos 4-0.

Olympiakos-målvakt Roberto Jiménez Gago så nesten ut som han hadde glemt hvilken klubb han spiller for da han serverte Atletico Madrid ledelsen i Champions League i går kveld.

Roberto fikk ballen i beina etter et lavt Juanfran-innlegg foran mål, men i stedet for å klinke den kula så langt unna som mulig, spilte han den pent tilbake til Juanfran.

1-0 var en gavepakke en knapp måned før jul.

Om det var hjernen som spilte keeperen et puss er vanskelig å spekulere på, men Roberto var faktisk Atletico Madrid-eiendom for så lite som et drøyt år siden. Han har også hatt et meget godt Champions League så langt denne sesongen.

Derfra og ut var Olympiakos sjanseløse, og Mario Mandzukic' hattrick gjorde sluttresultatet til 4-0.

- Det viktigste er at vi fortsetter å vinne og spille godt. Det er alltid vanskeligst i starten av sesongen, men vi har jobbet hardt og blir stadig bedre, sier Raul Garcia, som satte 1-0-scoringen etter keeper Robertos gigatabbe, ifølge Guardian.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling