OPPSKRIFTSMESSIG: Spinnangr og Skarlund tok sølv i den samme Grand Slam-turneringen i Stavanger i fjor.
Foto: Alf Ove Hansen / Scanpix
OPPSKRIFTSMESSIG: Spinnangr og Skarlund tok sølv i den samme Grand Slam-turneringen i Stavanger i fjor. Foto: Alf Ove Hansen / ScanpixVis mer

Spinnangr og Skarlund godt i gang i Stavanger

Slo Sveits i en jevn kamp i Grand Slam-turneringen.

Det ble en jevn kamp mot den sveitsiske duoen Sascha Heyer og Sebastian Chevallier. I første sett fulgte lagene hverandre hele veien, men Norge vant til slutt med 22-20.

Også andre sett skulle bli en jevn affære. Norge ledet gjennom det meste av settet, men sveitserne kom stadig nærmere. Etter at Norge hadde misbrukt seks matchballer, og Sveits to settballer, klarte hjemmeduoen å avgjøre på sin sjuende matchball. Dermed endte kampen med 2-0 til Spinnangr og Skarlund, som i fjor tok sølv i turneringen.

For de to andre norske herrelagene endte første kamp med tap. Ivar Horrem og Øivind Hordvik måtte se seg slått i sin første kamp i gruppe J. Amerikanerne Matthew Feuerbringer og Nicholas Lucena ble for sterke og brukte bare 38 minutter på å slå det norske paret i to strake sett.

I det første settet endte det 21-16 i amerikanernes favør, mens det ble det 21-17 i det andre settet.

Også Vegard Høidalen og Geir Eithun fikk en dårlig start på gruppespillet. Med 17-21 i to strake sett ble newzealenderne Jason Lochhead og Kirk Pitman for sterke.

Alle de tre norske lagene skal spille en ny kamp torsdag kveld.

(NTB)