Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Spirit of Wimbledon

Tropevarme, 8266 på tribunen og første kamp for Gjelstens engelske 1.-divisjonsklubb Wimbledon, med Trond Andersen som eneste nordmann på laget. I en kamp som eks-Drillos skulle ha vunnet med minst fire mål.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi var veldig skuffet etter bare 0-0, vi hadde sjanser nok til å avgjøre flere ganger, sier Trond Andersen til Dagbladet. Andersen er per i dag den eneste nordmannen som er god nok for Dons.

Kjetil Wæhler er i stallen, Tore Pedersen figurerer på lagbildet, men ikke blant de 35 i troppen. De to andre nordmennene, Andreas Lund og Martin Andresen befinner seg i Molde. For godt?

Sjefen

En som skal se mange 1.-divisjonskamper er Bjørn Rune Gjelsten. - Vi skulle ha vunnet denne kampen klart, men vi var preget av at vi manglet mange nøkkelspillere, blant andre John Hartson foran i angrepet, sier Gjelsten til Dagbladet.

I fjor dukket motstandere som Leeds, Liverpool, Chelsea og Arsenal opp på Selhurst Park. Det var sus og forventninger, og Dons hadde Drillo som sjef.

Ny hverdag

Nå er slagstøvlemannen for lengst sparket hjem til Norge.

Denne sesongen skal klubber som Burnley, Preston, Gillingham, Blackburn og Tranmere gjøre livet surt for Bjørn Inge Gjelstens engelske pundhobby. Det blir ikke lett å komme seg opp på første forsøk, men Gjelsten lever sjølsagt i håpet.

Positiv

- Jeg så veldig mye positivt i laget, manager Terry Burton har forandret innstilling og holdningen hos spillerne, sier sjefen for Spirit of Wimbledon, Bjørn Rune Gjelsten til Dagbladet.

Ved sin side, styremedlem Cato Strømberg. Begge med dress for å holde på tropevarmen og med innerlommer med plass til lommebok.

Og ett poeng.

ENSOM NORDMANN: Trond Andersen var eneste nordmann som fikk spilletid for Wimbledon i går. Selv var han bare sånn passe fornøyd med innsatsen.