KUNSTEN Å HOLDE SEG PÅ RETT SIDE: En spiller på nivå åtte må på klubbjakt. Arenaen på bildet har ingenting med denne saken å gjøre. Ikke banemannen heller. Foto: Dave Thompson / AP / NTB Scanpix
KUNSTEN Å HOLDE SEG PÅ RETT SIDE: En spiller på nivå åtte må på klubbjakt. Arenaen på bildet har ingenting med denne saken å gjøre. Ikke banemannen heller. Foto: Dave Thompson / AP / NTB ScanpixVis mer

Spiss fikk sparken etter å ha hatt sex på innbytterbenken

Hendelsen på nivå åtte nådde sosiale medier.

(Dagbladet:) Den kalles Evo-Stik NPL Division One North, og høres profft nok ut. Men på nivå åtte i engelsk fotball skjer det ting du sjelden ser i Premier League.

Som i etterkant av lørdagens kamp mellom amatørlagene Mossley og Clitheroe, som endte 4-1. Kampen ble av Mossley markedsført som «damenes dag», i et forsøk på å nå flere kvinnelige supportere, melder The Non League Paper.

En spiller på bortelaget snudde markedsføringen bak fram.

For spissen ble filmet av et mobilkamera mens han hadde sex på innbytterbenken en stund etter oppgjøret. På klippet var han fortsatt iført en trøye med klubbens logo.

Opptaket nådde sosiale medier, og da var veien kort til mer tradisjonelle, og riksdekkende, britiske aviser. Den negative reklamen var mer enn Clitheroes ledelse kunne tåle.

- I etterkant av en ikke-fotball-relatert hendelse på (arenaen til) Mossley AFC i går er NN blitt avskjediget fra klubben, melder styreleder Anne Barker i en uttalelse på Clitheroes hjemmeside.

Spilleren - som startet kampen på den samme benken som han avsluttet ekstraomgangene - beklager:

- Jeg er full av anger. Jeg tok et par glass alkohol. Jeg var borte fra alle og trodde jeg var gjemt.

På sin Facebook-side markedsfører Clitheroe seg som «familievennlig».

- Vi forventer et visst nivå av oppførsel og disiplin. Og dette holdt ikke det nivået, sier Anne Barker, ifølge The Non League Paper.