Spiss føler seg oversett av Høgmo: - Jeg er skuffet

Bulgaria-proff Bjørn Maars Johnsen mener han er god nok for landslaget.

SE MEG - HØGMO: Bjørn Maars Johnsen lurer på hvorfor han ikke er på landslaget. Han spiller for klubben Litex Lovech i Bulgaria.
SE MEG - HØGMO: Bjørn Maars Johnsen lurer på hvorfor han ikke er på landslaget. Han spiller for klubben Litex Lovech i Bulgaria. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BRAGA (Dagbladet): Spissen Bjørn Maars Johnsen (24) har vært proff i Portugal og Bulgaria de siste åra og er nå i bulgarske Litex Lovech. Nå føler norsk-amerikaneren seg oversett av landslagsledelsen, som for tida lader opp til privatlandskamp mot Portugal søndag.

- Ja, for meg er det en skuffelse å ikke være med. Jeg håpet å være med i troppen i EM-kvaliken, spesielt mot Bulgaria. Og jeg er ennå mer skuffet nå da bare utenlandsproffer er med. Jeg føler meg oversett, sier Maars Johnsen til Dagbladet.

Mot Portugal starter trolig Markus Henriksen og Joshua King på topp. Henriksen har 2 mål på 24 landskamper. King har 4 mål på 19 kamper.

Ingen sjanse Maars Johnsen er for tida på ferie i Spania med kjæresten, men han skulle heller vært i nabolandet og vist seg fram foran landslagssjef Per-Mathias Høgmo.

24-åringen mener han har målscoreregenskapene som Norge mangler.

- Det er en «bittersweet» følelse. Jeg ønsker å vise at jeg er god nok - og føler jeg også har noe å tilføre landslaget. Jeg føler at jeg ikke får en skikkelig sjanse av landslagsledelsen. NFF vet godt hvem jeg er, men de har ikke vist noen interesse, sier Maars Johnsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer