Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Spiss funnet i Guatemala - du kan se skrytevideo her

Den som leter finner. Og i natt fant min faste leser på Majorstua en målscorer som med tid og stunder kan dukke opp i Tippeligaen.

LOPEZ: Guatemalas nummer 9, Henry Lopez (20), synger nasjonalsangen før lagets seier mot Jamaica i natt. Foto: CONCAF.com
LOPEZ: Guatemalas nummer 9, Henry Lopez (20), synger nasjonalsangen før lagets seier mot Jamaica i natt. Foto: CONCAF.com Vis mer

Oslo - onsdag 30. april

FØLGENDE SMS VIBRERTE ved siden av kaffekoppen klokka 06.42 i dag morges:

"Guatemala-Jamaica 2-0. Herlig kamp som kunne endt 5-4. Lopez klasse."

ETTER NÆRMERE UNDERSØKELSER heter Lopez Henry til fornavn, er spiss, spiller for Guatemala og var etter rapportene meget god mot Jamaica. 

Han er altså notert for videre oppfølging.

Bak øret.

MEN DET ER ingen fra Surinam (hjemlandet til stjerner som Ruud Gullit og Clarence Seedorf). De tapte 0-4 for USA og var i følge ny sms (06.45) "dårligere enn Drosja 3!".

MEN:

 "USA er solide, Mexico er bunnsolide og Guatemala er morsomme - de terroriserte Jamaica med fart og speed", ble det også informert om.

Og til natta spiller Guadaloupe-Costa Rica og Trinidad & Tobago-Cuba.

I DAGBLADET TIRSDAG skrev jeg om Rosenborgs til nå mislykkede jakt på en sentral midtbanespiller etter at Anthony Annan dro til Bundesliga i januar. De får ikke Kara (TIL), de får ikke Borges (FFK) og ute på Fornebu har Hauger og Farnerud annonsert at Lerkendal ikke er neste stoppested. Og derfor og av mange andre langsiktige grunner er RBK-speider Stig Marius Torbjørnsen i Guatemala City..

Om kort tid er det jo flere enn Annan som må erstattes i Rosenborg.

12 NASJONER DELTAR i CONCACAFS VM-kvalifisering for U20-lag til sommerens sluttspill i Colombia (29. juli-20. august).  Stig Marius Torbjørnsen skal se alle lagene to ganger. Og de spillerne han liker etter å ha sett alle lagene to ganger vil han notere seg (bak øret), gjøre research på og om nødvendig se flere ganger.

Hardt arbeid, kalles det.

Over tid.

PS! Før Premier League-sesongen startet var jeg dum nok til å inngå et Berbatov-veddemål med Sir Sigve A. F. Kvamme (Dagbla?-sportens røde fare).  For 500 kroner var jeg skråsikker på at Uniteds spissreserve til de store kampene ikke ville samle flere enn 20 målpoeng i serien.

Det er lenge siden det var kjørt.

Sigve har smilt siden før jul.

OG NÅ HAR jeg fått et tilbud som går på at jeg kan slippe å betale de 500 kronene om jeg er villig til å gå rundt i Berbatov-drakt i én time.

Som et rødt mobbeoffer.

Svaret er nei.

Et krystallklart nei.

Pengene vil bli overlevert (på Lorry?) under en dertil egnet seremoni.

I Tevez-drakt!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media