Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Daniel Chima Chukwu tilbake i Molde

Spiss gjenforenes med Solskjær

MFK henter tilbake spissen de solgte i 2015. Spissen hentes fra polske Legia Warszawa, og skal ha takket nei til Brann i siste sekund.

TILBAKE I BLÅTT: Spissen Daniel Chima Chukwu vender tilbake til Molde. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
TILBAKE I BLÅTT: Spissen Daniel Chima Chukwu vender tilbake til Molde. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Molde henter hjem den nigerianske spissen fra polske Legia Warszawa. Det bekrefter klubben selv på sine egne hjemmesider.

Daniel Chima Chukwu har signert en avtale som binder han til de blå-hvite frem til sommeren 2020.

Bergensavisen meldte tidligere i uka at Chukwu skal ha takket nei takket nei til et tilbud fra Brann, og heller kom til å velge Molde og Ole Gunnar Solskjær.

Onsdag ble det bekreftet.

​Selv uttaler Chima Chukwu at det er godt å komme tilbake til Rosenes by:

- Det er helt fantastisk å komme hjem igjen. Jeg kjenner klubben godt fra forrige periode jeg var her, og vet hva som skal til. Jeg har vært her på besøk flere ganger mens jeg har vært ute, og alltid blitt mottatt som en del av familien, det er helt fantastisk å kjenne på.

- Jeg var her sist i 2016, og Ole Gunnar har alltid sagt jeg er velkommen tilbake. Jeg er veldig, veldig fornøyd med endelig være tilbake, sier han til klubbens hjemmesider.

Molde har vært på spissjakt helt siden Björn Bergmann Sigurdarson ble solgt til russiske FC Rostov tidlig i januar. Forrige uke begynte ryktene å svirre om at Benjamin Stokke skulle erstatte islendingen, men nå ser det altså ut til at det er Chima Chukwu som skal spille på topp for Molde i årets sesong.

- Kommer hjem med nyttig erfaring

Ole Gunnar Solskjær virker å være godt fornøyd med å hente Chima Chukwu tilbake:

- Det er med glede vi kan ønske Chima velkommen tilbake. En fantastisk gutt som arbeider utrolig hardt for å gjøre laget bedre. I forrige periode vant han tre seriegull og to cupmesterskap, så han vet hva som skal til for å vinne, sier han.

- Nå kommer han hjem med mye nyttig erfaring fra sitt opphold ute, og jeg vet han kommer til å gi alt for Molde FK, sier han videre.

Spissen er en av de mestvinnende utlendingene noen sinne i norsk fotball. Chima Chukwu står med tre seriegull og to cupgull i perioden 2010 til 2015.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!