Spiss-jokeren

Ronny Johnsen (36) håper å spille spiss i gullkampen mot Odd. Trener Kjetil Rekdal kan bli tvunget til å innfri ønsket raskere enn han håper.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

VALLHALL (Dagbladet): Tore André Flo skadet seg på Vålerenga-treningen i går. Det kan gi eks-spiss og stopperveteran Ronny Johnsen en sjanse - om ikke helt fra start.

-  Det blir ikke Ardian (Gashi). Det blir Morten (Berre) eller Daniel (Fredheim Holm). Og det kan bli Ronny, sier trener Kjetil Rekdal til Dagbladet.

For da Flo ble sendt til sykehus for å få bekreftet at lårskaden sender ham på tribunen i minst tre uker, var det eks-Manchester United-stopperen som ble Steffen Iversens makker.

-  Spiss mot Odd?

-   Jeg synes det hadde vært morsomt. Det hadde vært artig å avslutte sesongen som spiss, sier Ronny Johnsen til Dagbladet.

Morsomt

-  Det har blitt mange år bak, men forandring fryder alltid. Jeg føler at jeg hører til bak nå, men som sagt så hadde det vært morsomt, mener Johnsen som vil vente til etter sesongen med å bestemme om han legger opp.

Kjetil Rekdal drev det han kalte ekstremtrening da Johnsen og Iversen dannet spissduoen. Ballene ble sparket helt fra keeper Arni Gautur Arason på fem meter opp mot spissene.

Lengre enn langt

-  Det blir ikke sånn i nitti minutter, lover Rekdal.

-  Vi får pøse ballen opp til spissene og så får vi andre løpe til vi dauer, mener midtbanemann Ardian Gashi.

Ronny Johnsen regner uansett med å bli kjørt fram hvis VIF må score. Men når?

-  På slutten mot Odd er vi nødt til å kjøre ti mann i angrep, hvis vi trenger ett mål, sier Johnsen.

RETRO: Den gamle Lyn og Lillestrøm-spiss Ronny Johnsen har blitt sendt opp som spiss mot slutten av Vålerengas kamper også tidligere i år. Mot Odd er han en av kandidatene fra start. - Jeg synes det hadde vært morsomt, sier Johnsen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer