Spissen som kobles til Celtic vil helst trene alene

Nekter fellestreninger.

CELTIC-AKTUELL: Celtic-manager Ronny Deila er på spillerjakt. Sporting Gijon-spissen Stefan Scepovic er så redd for å ødelegge en eventuell overgang til Skottland at han ikke vil trene mer med sine spanske lagkamerater. Foto: NTB Scanpix
CELTIC-AKTUELL: Celtic-manager Ronny Deila er på spillerjakt. Sporting Gijon-spissen Stefan Scepovic er så redd for å ødelegge en eventuell overgang til Skottland at han ikke vil trene mer med sine spanske lagkamerater. Foto: NTB ScanpixVis mer

GLASGOW (Dagbladet): Celtic og manager Ronny Deila jakter fortsatt forsterkninger før overgangsvinduet lukkes ved månedsskifte.

Spissen Stefan Scepovic (24) fra Sporting Gijon skal være en av spillerne som er nærmest en overgang.

- Ting går framover. Jeg håper å signere noen spillere, sier Deila.

Dagbladet var til stede da nordmannen møtte pressen før den avgjørende Champions League-kvaliken mot Maribor tirsdag kveld.

- Vi håper det skjer noe raskt, sier Deila, uten å nevne hvilke spillere han sikter til.

Nekt I følge skotsk presse og Daily Record er spissen Scepovic fra Serbia en av de som står høyest på ønskelista.

I tillegg skal serberen selv være så innstilt på en overgang at han ikke vil trene med sin nåværende klubb Sporting Gijon.

Grunnen skal være at han er redd for å bli skadd - og at en Celtic-overgang dermed vil falle sammen. Daily Record hevder derimot at Scepovic vil trene alene fram til en overgang er klarert.

Da Sporting Gijon møtte Numancia i helgas serierunde på nivå to i Spania, var ikke Scepovic i troppen.

Serberen scoret 23 seriemål på 39 seriekamper forrige sesong.

Kan slanke stallen Deila åpner også for at enkelte Celtic-spillere kan forsvinne.

 - Jeg tror noen spillere vil forsvinne. Noen unge spillere kan kanskje gå på lån, noe som vil være nyttig for deres egen del, sier Deila.

- Kan noen av de etablerte spillerne dra?

- Nei, det forventer jeg ikke at skjer, sier nordmannen.

Deila og Celtic har med 1-1 fra bortemøtet med Maribor. Tirsdag kveld møtes de på Celtic Park. Vinneren er klar for gruppespillet i Champions League.