Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Spisskrise for Molde

Både Friend og Konate ute i neste kamp.

(Dagbladet.no) Rob Friend (2) og Madiou Konate (3) har til sammen scoret fem mål i år. Mot Vålerenga gikk begge målløse av banen, og fikk ikke det beste skussmålet fra trener Arild Stavrum etterpå.

- Rob og Konate var dårlige. De fungerte ikke bra sammen, fastslår han.

Konfrontert med utsagnet fra Stavrum er ikke kanadieren direkte uenig.

- Vi klarte ikke å finne hverandre. Det ble for stor avstand mellom oss. Men jeg må gi kreditt til VIF-forsvarerne. De var gode til å pakke oss inn, sier Friend til Dagbladet.no.

- Det var som å se den gamle utgaven av VIF. De jobbet ræva av seg.

Stort spissproblem

Molde-treneren skulle nok likevel mer enn gjerne hatt Friend og Konate med i neste kamp mot Ham-Kam. Men ettersom begge pådro seg sesongens tredje gule kort mot VIF, har Stavrum fått et stort spissproblem i fanget. Som han ikke aner løsningen på.

- Det er fare for at jeg må finne noen nye spisser. Hvem det blir, vet jeg ikke. Men både Daniel Berg Hestad og Toni Kallio har spilt spiss før, sier Stavrum.

Utover i 2.omgang var Rob Friend flere ganger i tøffe dueller med VIF-stopperne, og særlig André Muri.

Til slutt fikk han altså se det gule kortet fra Svein Oddvar Moen.

Én kamp igjen

Det betyr et langt opphold fra tippeligaspill, ettersom neste kamp der igjen ikke spilles før 2. juli. Og etter det drar Friend til nederlandske Heerenveen.

- Jeg synes ikke det var gult kort. Alle de tre gule kortene jeg har fått har vel kommet fra den samme dommeren. Jeg kom inn litt seint, men det var unødvendig å gi meg kortet. Det blir lenge å vente en måned

- Er det vanskelig å motivere seg når du vet du snart reiser?

- Jeg har en kamp igjen å spille for Molde. Jeg kommer til å jobbe knallhardt den tiden jeg har igjen, sier han.

<B>KARANTENE:</B> Både Rob Friend og Madiou Konate pådro seg sitt tredje gule kort mot Vålerenga, og ga dermed trener Arild Stavrum mye hodebry foran neste kamp mot Ham-Kam.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling