Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Spissøy europamester i kickboksing

Vant jevn finale mot tyske Harald Schmidt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Morten Spissøy ble lørdag europamester i kickboksing etter en jevn finale mot tyske Harald Schmidt.

Spissøy mangler nå bare VM-tittelen for amatører for at premieskapet skal være komplett. Lørdag ble han nemlig europamester etter en uhyre jevn kamp som til slutt endte 9-8.

Nordmannen visste hva som ventet ham etter at de to møttes i et åpent mesterskap for et par måneder siden. Også den gangen trakk Spissøy det lengste strået.

- Han sparker fantastisk, så jeg måtte feie unna beinet hans og bevege meg hele tiden. Men det åpnet også for kontringer som jeg klarte å utnytte så godt at jeg vant. Det ble en skikkelig lureseier, gliste gullvinneren til NTB.

Spissøy konkurrerer i 74-kilosklassen og har allerede begynt å tenke på verdensmesterskapet i Sveits neste år.

- Vinner jeg der, har jeg vunnet alt. One down, one to go, sa hardhausen.

(NTB)

FULL KAMP: - Han sparker fantastisk, så jeg måtte feie unna beinet hans og bevege meg hele tiden, sier europamester Morten Spissøy om duellen med tyske Harald Schmidt. Foto: ØYVIND THERKELSEN/KNOCKOUT
FULL KAMP: - Han sparker fantastisk, så jeg måtte feie unna beinet hans og bevege meg hele tiden, sier europamester Morten Spissøy om duellen med tyske Harald Schmidt. Foto: ØYVIND THERKELSEN/KNOCKOUT Vis mer
image: Spissøy europamester i kickboksing
GLEDE: - One down, one to go, sier Morten Spissøy etter å ha slått tyske Harald Schmidt i EM-finalen. Vinner han også VM, har han vunnet alt.