Spisstrøbbel for England

Det engelske landslaget sliter før lørdagens storkamp mot Frankrike. Både Robbie Fowler og Emile Heskey er skadd. Nå har i tillegg fjorårets Premier League-toppscorer Kevin Phillips meldt avbud. Les siste nytt fra Premier League.

Storscorer Alan Shearer takket for seg i landslagssammenheng etter sommerens fotball-EM. Nå er spissene Kevin Phillips, Robbie Fowler og Emile Heskey uaktuelle før prestisjeoppgjøret mot Frankrike.

Sunderland-spiss Kevin Phillips meldte avbud seint i går kveld på grunn av en skulderskade, og blir ikke med troppen til Paris. Nå må landslagssjef Kevin Keegan stole på spisstrioen Andy Cole, Alan Smith og Michael Owen til møtet med franskmennene. Cole gjennomførte trening med landslaget i går etter å ha slitt med en akilles-skade.

TONY ADAMS er glad for å ha fått tilbake kapteinsbindet på landslaget. Adams var kaptein før tidligere landslagssjef Glenn Hoddle tok over landslaget - da utnevnte Hoddle Alan Shearer til ny landslagssjef.

- Når Glenn tok det fra meg synes jeg han gjorde feil. Jeg har alltid ment at jeg burde være kaptein uansett. Jeg prøver alltid å gjøre det jeg er god på, og jeg har vært kaptein for klubblaget de siete 12 åra, sier Tony Adams til SkySports.

WEST HAM kan få 3,2 millioner kroner i bot etter at fire spillere er beskyldt for å ha kommet med «agressive protester» da Igor Stimac ble utvist i ligakampen mot Leicester.

Det engelske fotballforbundet (FA) har også beskyldt Davor Suker, Paolo di Canio, Michael Carrick og Rio Ferdinand for upassende oppførsel, og for å ha bragt fotballen i vanry. Spillerne kan bli utestengt i tre kamper hvis FA finner dem skyldig.

ROY KEANE sliter med ankelskade og ryggtrøbbel, og er usikker før Irlands kamp mot VM-kvalifiseringskamp mot Nederland.

- Hvis du hadde spurt meg på søndag eller mandag om sjansene får å spille mot Nederland ville jeg ha svart at jeg var sjanseløs. Vi får se hvordan det går. Jeg vet at dette er en viktig kamp for Irland, og jeg vil ikke svikte landet mitt, sier Keane.

GEORGI KINKLADZE har slitt med skade i nesten to måneder, men er aktuell for Derbys ligakamp mot Middlesbrough neste onsdag. Kinkladze gjorde skadecomeback for Derbys reservelag mot Charlton. Kinkladze spilte 1. omgang i kampen som Derby tapte 0-2.

DENNIS BERGKAMP forsikrer Arsenal-fansen at franskmannen Patrick Vieira vil bli på Highbury.

- Jeg kan forsikre at han er i god form fysisk og psykisk. Han har vært i mye bedre humør enn i starten av sesongen da han forstålig nok var frustrert etter to utvisninger, Jeg tror han blir, sier Bergkamp.