Sebastian Foss-Solevåg VM-gull slalåm

Splittelse i NRK-studioet

Sebastians unge lagkamerater klarte ikke å la være å grine foran kamera. Større blir ikke et VM-gull. For nå kan det bli slutt på splittelsen blant de norske alpinstjernene.

GOD KLEM: Verdensmester Sebastian Foss-Solevåg gir en god klem til bronsevinner Henrik Kristoffersen. Ingen ting er bedre for norsk alpinsport at splittelsen med Kristoffersen blir leget for godt. FOTO: Torstein Bøe / NTB
GOD KLEM: Verdensmester Sebastian Foss-Solevåg gir en god klem til bronsevinner Henrik Kristoffersen. Ingen ting er bedre for norsk alpinsport at splittelsen med Kristoffersen blir leget for godt. FOTO: Torstein Bøe / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TO sjeldent flotte øyeblikk kom tett etter Sebastian Foss-Solevågs rå kjøring mot VM-gullet i slalåm. Begge betyr mye for at framgangen fortsetter i norsk alpinsporten.

Først ga Sebastian en bjørneklem til Henrik Kristoffersen; den ekstremt talentfulle alpinisten som har splittet dette miljøet de siste årene fordi han har insistert på å være seg selv nok.

Så gråt den unge, skadde alpinkometen Atle Lie-McGrath i NRKs vinterstudio, mens kameraten Lucas Braathen hoppet vilt rundt på ødelagt kne i glede over det store som hadde skjedd.

Det var jo bare noen dager siden disse to 20-åringene hadde sittet i det samme TV-studioet og snakket om hvor avgjørende vennskap er for å ha det bra i sporten.

Bedre bevis enn dette VM-gullet kunne ingen ha fått.

Kanskje blir dette så bra at det blir slutt på den splittelsen som i et avslørende øyeblikk preget NRK-studioet under verdensmesterskapet

FOR dagens verdensmester Sebastian Foss-Solevåg er altså en del av det tekniske norske alpinlandslaget som Henrik Kristoffersen forlot for noen sesonger siden i forsøket på å bli verdens beste slalåmkjører.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer