Tom Stiansen

Spøkte om sjokkcomeback

Under presentasjonen av Norges alpinlandslag for den kommende sesongen «lurte» tidligere toppalpinist Tom Stiansen (52) trolig de aller fleste.

SPØKTE: Tom Stiansen var konfransier under presentasjonen av alpinlandslagene for sesongen 2023/2024 i Oslo. Foto: Erik Flaaris Johansen / NTB
SPØKTE: Tom Stiansen var konfransier under presentasjonen av alpinlandslagene for sesongen 2023/2024 i Oslo. Foto: Erik Flaaris Johansen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

VIKA (Dagbladet): Tom Stiansen var konferansier da Norges Skiforbund Alpint i samarbeid med Helly Hansen presenterte alpinlandslagene og trenerteamet for sesongen 2023/24 i Oslo denne uka.

Fra scenen introduserte Stiansen i tur og orden kvinne-, herre, og paralandslagene, i tillegg sportssjef Claus Ryste og profiler fra Helly Hansen.

Men før den tid fortalte Stiansen at da han ble forespurt av Norges Skiforbund om å være konferansier, trodde han først det dreide seg om et tilbud om comeback som alpinist.

Med et glimt i øyet sa 52-åringen på scenen at han med det hadde satt seg i hardtrening de siste ukene, gått ned noen kilo, og kommet seg i bedre form enn på lenge.

Til stor latter fra salen røpte Stiansen etter hvert at han dessverre hadde «misforstått» invitasjonen.

Overfor Dagbladet forklarte han spøken.

- Hvor nærme var du egentlig et comeback?

- He-he, jeg var ikke veldig nærme. Det var mye fleip i det, for mitt tog har gått. Men det er veldig godt å se at det er så mange unge og lovende, og en god del voksne og etablerte også - for meg er de fortsatt unge og lovende, i den gjengen der, som har tatt landslaget til et nytt nivå, sier han med et smil om munnen til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer