Spolerte Sør-Afrikas åpningsfest på målstreken

— Jeg hadde lyst til å dø, sier uheldige Parker.

UFRIVILLIG MESTERREDNING: Kagisho Dikgacoi kom flyvende på bakre stolpe og styrte ballen mot det åpne målet, men lagkamerat  Bernard Parker klarte på mystisk vis å komme seg mellom ballen og nettmaskene og forhindret dermed scoring.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO / VINCENZO PINTO
UFRIVILLIG MESTERREDNING: Kagisho Dikgacoi kom flyvende på bakre stolpe og styrte ballen mot det åpne målet, men lagkamerat Bernard Parker klarte på mystisk vis å komme seg mellom ballen og nettmaskene og forhindret dermed scoring.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO / VINCENZO PINTO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

||| • Sør-Afrika - Irak 0-0.

Bernard Parker sto i veien for lagkamerat Kagisho Dikgacois nikk og kostet Sør-Afrika seieren i åpningskampen i FIFAs kontinentcup.— Jeg hadde lyst til å dø. Dessverre kan jeg ikke skru tiden tilbake, og jeg må bare prøve å legge det bak meg, sa den ulykkelige spissen.

Sør-Afrika slet med å bryte ned et defensivt Irak-lag. Seks minutter før slutt lyktes det endelig da Dikgacoi nikket forbi keeper Mohammed Kassid. Ballen traff imidlertid Parker som svært ufrivillig reddet på streken - se video av hendelsen HER (ekstern lenke).

Dermed endte det 0-0. Sør-Afrikas landslagssjef Joel Santana la skylden på defensive irakere.— De prøvde ikke engang å spille fotball. De prøvde bare å lamme spillet vårt. Vi hadde 17 avslutninger mot deres tre. Vi spilte bra og kunne lett ha scoret to-tre mål, men slik er fotball noen ganger, sa brasilianeren.Iraks landslagssjef Bora Milutinovic var ikke enig i kritikken.

— Vi gjorde alt vi kunne for å vinne kampen. Jeg beklager dersom dere syntes det var kjedelig. For meg var dette et av høydepunktene i min karriere. Vi har en sjanse til å gå til semifinale, sa serberen som har ledet fem ulike lag i fem VM-sluttspill, og tatt fire av dem til cupspillet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer