Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sponsorer krever Kyvåg tilbake

Bækkelagets sponsorer sier soleklart fra at Frode Kyvåg må tilbake som trener for klubbens håndballjenter. Mye tyder på at Bjørn Trulsen og hans kolleger i klubbens arbeidsutvalg må fratre som følge av den betente saken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I dag måtte formann Bjørn Trulsen duknakket konstatere at han får alt annet enn støtte fra sponsorene. Dagen før fikk han samme beskjed fra spillerne. De slår klart fast at Frode Kyvåg må tilbake som trener for håndballjentene.

- Mange tanker har fartet gjennom hodet mitt de siste dagene. Jeg vil vurdere min stilling etter møtet i hovedstyret i morgen, sa Bjørn Trulsen etter sammenkomsten med sponsorene i dag.

Dyre råd

De gode rådene ser ut til å bli dyre for arbeidsutvalget i Bækkelaget etter at de avsatte Frode Kyvåg fredag. I stedet ble kroaten Zeljko Tomac ansatt som hovedtrener for neste sesong. Arbeidsutvalget møter motbør fra alle hold i den betente saken.

- Vi ga et klart råd til Bækkelaget om at Frode Kyvåg bør fortsette som trener, sa markedssjef Trygve Moe i Expert. Sponsorenes talsmann ville ikke si noe om hvilke følger et eventuelt nei til å hente Kyvåg tilbake vil føre med seg. I VG søndag uttalte Moe at ledelsen i klubben bør trekke seg. Han mener at hele framgangsmåten er helt «på trynet».

- Klubben bør løse floken ganske snart. Vi synes dette begynner å bli en kjedelig sak, sa Moe etter møtet med Trulsen.

Vonde dager

Bjørn Trulsen opplever vonde dager, og formannen legger heller ikke skjul på at han begynner å bli fryktelig sliten.

- Jeg føler meg ganske tom etter alle disse dagene. Vi må sørge for at denne saken får en endelig avgjørelse når hovedstyret samles i morgen, sa han tirsdag.

Frode Kyvåg sa gjennom media dagen før at det ikke er aktuelt å samarbeide verken med Zeljko Tomac eller Bjørn Trulsen hvis han skal komme tilbake som trener i Bækkelaget.

- Jeg har ikke fått stilt noen slike krav direkte fra Frode. Derfor ønsker jeg heller ikke å kommentere det før jeg har møtt ham, sa Bjørn Trulsen.

- Tror du Frode Kyvåg vil møte deg?

- Ja, det vil jeg tro.

(NTB)