Sponsorpakka til Henning på plass i dag morges

I kveld starter sesongen. - Det har vært nervepirrende.

LITT NYTT: Bilen til Henning Solberg blir ikke veldig annerledes i år enn den var i fjor. Expert fortsetter som hovedsponsor, og dermed blir Henning og hans nye annenfører Ilka Manor lett gjenkjennelige i knalloransje.
LITT NYTT: Bilen til Henning Solberg blir ikke veldig annerledes i år enn den var i fjor. Expert fortsetter som hovedsponsor, og dermed blir Henning og hans nye annenfører Ilka Manor lett gjenkjennelige i knalloransje. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): I kveld starter rallysesongen 2010. Først i morgentimene i dag falt de siste brikkene på plass i sponsorpakka til Henning Solberg.

- Det har vært helt på kanten. Vi har forsåvidt hatt kontroll, men det har vært ganske nervepirrende de siste ukene for å få på plass alt vi vil ha på plass, sier manager Leif Nilsen til Dagbladet. Henning har den siste tida kjørt med hvit bil med store oransje hjerter på, og nå har sponsorfrieriet slått til.

Expert fortsetter som hovedsponsor for satsingen hans, og bilen blir dermed nesten like oransje som den har vært de siste sesongene.

- Den blir litt annerledes, med litt mer svart, sier Henning Solberg.- Men flammemønster på dørene har du ikke?

- Nei.

FornøydI kveld klokka åtte går første fartsprøve i Rally Sverige, en showetappe på travbanen i Karlstad.

Henning var fornøyd med resultatene på shakedown tidligere i dag.

- Da vi var ferdigkjørt lå vi på tredje, likt med Petter. Til slutt ble vi nummer åtte. Men jeg er bare seks tideler bak førsteføreren i teamet, sier Henning.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer