SUKSESS: Lars Arne Nilsen tok over trenerstolen i Brann i slutten av forrige måned. Siden den gang har det blitt tre seiere på tre forsøk.
Foto: Carina Johansen / NTB scanpix
SUKSESS: Lars Arne Nilsen tok over trenerstolen i Brann i slutten av forrige måned. Siden den gang har det blitt tre seiere på tre forsøk. Foto: Carina Johansen / NTB scanpixVis mer

Spontan applaus på medlemsmøte da den nye Brann-treneren la fram kravene til spillerne

Veiing hver uke, løpstester, alkoholforbud.

(Dagbladet): Lars Arne Nilsen tok over trenerstolen etter Rikard Norling i slutten av forrige måned. Effekten var umiddelbar.

Nilsen har ledet Brann til tre strake seiere.

Og under Nilsen er det tydeligvis ingen kjære mor. Da den nye Brann-treneren stilte til medlemmsmøte mandag kveld, fortalte han blant annet om kravene han har stilt til spillerne sine:

Spillerne skal veies hver uke, og det blir gjennomført hyppige løpstester, samt oppmøte èn time før trening. I tillegg får de et alkoholforbud i sesong, skriver Bergenavisen.

- Av og til kan det være kjedelig for spillere å få ny trener. Treneren har sine forventninger og spillerne har sine rutiner. Jeg vet ikke hva som har vært før, og det er heller ikke så interessant, men vi skal ha dem i form, sier Nilsen ifølge avisen.

Kravene til spillerne skal ha falt i god jord hos de oppmøtte på meldemsmøtet. Ifølge BA skal hele forsamlingen ha brutt ut i spontan applaus da Nilsen fortalte om dette.

Nilsen presiserer overfor BA at han ikke har noe å ta spillerne på.

- Jeg er veldig fornøyd med responsen så langt, og det er viktig å få frem at jeg ikke har noe å ta guttene på så langt. Jeg synes guttene har respondert veldig bra, men slik blir det. De som skal være med, må virkelig henge med, sier Lars Arne Nilsen.

Nilsen varsler også at det kan komme utskiftninger i laget for å få typene med riktig innstilling.