- Spør David Moyes om hvorfor jeg ikke spiller

Kagawa frustrert over behandlingen fra United-sjefen.

 SPØR SJEFEN:  Shinji Kagawa er frustrert over lite spilletid i Manchester United, og synes journalistene burde ta opp spørsmålet med David Moyes. Foto: AFP PHOTO / KAZUHIRO NOGI / NTB Scanpix
SPØR SJEFEN: Shinji Kagawa er frustrert over lite spilletid i Manchester United, og synes journalistene burde ta opp spørsmålet med David Moyes. Foto: AFP PHOTO / KAZUHIRO NOGI / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Shinji Kagawa har ikke sine beste dager hos Manchester United for tiden.

Siden David Moyes tok over klubben i sommer, har japaneren bare spilt sju minutter for de røde - da han kom inn i Community Shield-kampen mot Wigan i august.

Etter Japans 3-1-seier over Ghana tirsdag, la ikke ettmålsscorer Kagawa skjul på at han er frustrert over å ikke bli brukt mer i United.

- Vær så snill og spør David Moyes om hvorfor jeg ikke spiller, sier 24-åringen til AFP, ifølge The Guardian.

- Det er frustrerende å ikke spille, men å score et mål som dette gir meg selvtillit. Forhåpentligvis kan jeg ta med meg denne opplevelsen tilbake til klubben, og kanskje ting kan bedre seg, sier Kagawa om målet han scoret mot Ghana.

Japaneren ble hentet av Alex Ferguson fra Dortmund i fjor sommer, og fikk spilletid i 26 kamper sist sesong. Så langt denne sesong har 24-åringen til gode å få spilletid i serien for United.

- Det er hardt å ikke spille regelmessig. Noen dager er frustrasjonen større enn andre, det kommer i bølger. Så det er godt å komme tilbake til Japan og få spille, og det å score mål føltes bra, sier Kagawa.

Han har også tro på at ting vil bedre seg med tanke på spill for klubben.

- Jeg må bare fortsette å jobbe hardt, og presse på for å få min sjanse. Når jeg kommer tilbake til klubben får jeg bare vente på min sjanse til å spille i Champions League og i serien. Men jeg er sikker på at sjansen kommer, understreker midtbanespilleren.