- Spørsmålene er vel jevnt over like uoriginale som før

Thorkildsen er lei av å gjenta seg selv. Se video fra EM-byen.

HELSINKI (Dagbladet): Andreas Thorkildsen har ikke hatt den vante suksessen på forsesommeren i år. Teknikken har ikke stemt, og kastene har stort sett vært litt vel korte for ham å være.

For første gang på mange år kommer han til et mesterskap uten å være soleklar favoritt.

Slikt er selvsagt interessant for pressen. Thorkildsen fikk stort sett bare spørsmål om hvordan han har jobbet for å løse problemene sine på presse-seansen på utøverhotellet Radisson Bli i ettermiddag.

Til slutt ble han rimelig lei av å svare på de samme spørsmålene hele tiden.

- Det er vel jevnt over like uoriginalt som før. Alle stiller de samme spørsmålene, så det er å prøve å gi de samme kjedelige svarene hver gang, uansett om det er positivt eller negativt, sier Thorkildsen til Dagbladet.

Også Ezinne Okparaebo må tåle mange av de samme spørsmålene - i dag handlet de mye om at hun måtte stå over i et stevne i Sverige etter Bislett Games 7. juni på grunn av en liten forkjølelse. I stedet fikk hun en dag eller to i senga.

- Forkjølelsen var ikke dramatisk i det hele tatt, og i stedet for løp i Sverige ble det trening hjemme i Oslo. Derfor føler jeg meg i minst like god form som da jeg vant på Bislett, og jeg håper og tror det skal gå framover også mot OL, forteller hun til Dagbladet.

På videoene over kan du se både Okparaebo og Thorkildsen oppsummere pressekonferansen, og vurdere utsiktene før EM.