- Spørsmålene er vel jevnt over like uoriginale som før

Thorkildsen er lei av å gjenta seg selv. Se video fra EM-byen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HELSINKI (Dagbladet): Andreas Thorkildsen har ikke hatt den vante suksessen på forsesommeren i år. Teknikken har ikke stemt, og kastene har stort sett vært litt vel korte for ham å være.

For første gang på mange år kommer han til et mesterskap uten å være soleklar favoritt.

Slikt er selvsagt interessant for pressen. Thorkildsen fikk stort sett bare spørsmål om hvordan han har jobbet for å løse problemene sine på presse-seansen på utøverhotellet Radisson Bli i ettermiddag.

Til slutt ble han rimelig lei av å svare på de samme spørsmålene hele tiden.

- Det er vel jevnt over like uoriginalt som før. Alle stiller de samme spørsmålene, så det er å prøve å gi de samme kjedelige svarene hver gang, uansett om det er positivt eller negativt, sier Thorkildsen til Dagbladet.

Også Ezinne Okparaebo må tåle mange av de samme spørsmålene - i dag handlet de mye om at hun måtte stå over i et stevne i Sverige etter Bislett Games 7. juni på grunn av en liten forkjølelse. I stedet fikk hun en dag eller to i senga.

- Forkjølelsen var ikke dramatisk i det hele tatt, og i stedet for løp i Sverige ble det trening hjemme i Oslo. Derfor føler jeg meg i minst like god form som da jeg vant på Bislett, og jeg håper og tror det skal gå framover også mot OL, forteller hun til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer