- Spørsmålet er om Liverpool vil klare å temme Mario Balotelli

Liverpool og Milan enige om en overgangssum.

UROKRÅKE: Mario Balotelli er etter sigende så godt som klar for Liverpool. Dermed gjør en av fotballens mest kontroversielle spillere comeback i Premier League. Her har Balotelli nettopp revet av seg trøya etter å ha scoret mot Tyskland i EM i 2012. Foto: AFP PHOTO / GABRIEL BOUYS
UROKRÅKE: Mario Balotelli er etter sigende så godt som klar for Liverpool. Dermed gjør en av fotballens mest kontroversielle spillere comeback i Premier League. Her har Balotelli nettopp revet av seg trøya etter å ha scoret mot Tyskland i EM i 2012. Foto: AFP PHOTO / GABRIEL BOUYS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Han har fyrt av fyrverkeri og satt fyr på huset, han har kræsja bilen på vei til trening og havnet i slåsskamp med manageren på trening. Nå er han om kort tid tilbake i Premier League.

Urokråka Mario Balotelli (24).

Blant annet Sky Sports og Liverpool Echo melder at Liverpool og AC Milan er enige om en pris, og at kun en medisinsk sjekk og personlige betingelser gjenstår. I dag tok også Balotelli farvel med lagkameratene i AC Milan på trening.

- Tar en sjanse Mario Balotelli forlot i fjor Manchester City til fordel for hjemlandet og AC Milan. Og når Liverpool nettopp har blitt kvitt èn kontroversiell spiller i Luis Suárez, får de inn en ny i Mario Balotelli.

- Jeg mener de tar en sjanse. De tenker kanskje at han har blitt eldre, og får en frisk start, sier TV2-kommentator Øyvind Alsaker til Dagbladet.

Brendan Rodgers har vist at han taklet Suárez-situasjonen bra, da urugayaneren alltid presterte på banen.

-Spørsmålet er om Liverpool vil klare å temme Balotelli. Suárez gjorde dumme ting, men når han var tilgjengelig på banen så ga han alltid 100 %. Balotelli var borti mye tull og pådro seg utestengelser han også, men har også hatt noen svake forestillinger der han nesten har virkert ufokusert. Det kan jo være vanskelig å takle. Det er viktig, når det kommer en type som ham at han er 100 % når det gjelder, sier Alsaker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer