Spørsmålet som fikk hele salen til å bryte ut i latter

- Karabatic?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

OSLO/MARBELLA (Dagbladet): I kveld møtte Per-Mathias Høgmo til pressekonferanse i spanske Marbella. Lørdagens EM-kvalifiseringskamp mot Kroatia sto på agendaen. Den ti minutter lange seansen forløp uten de store høydepunktene, men helt mot slutten brøt forsamlingen ut i latter.

Grunnen var spørsmålet til en norsk journalist som lurte på hva landslagssjefen syntes om Kroatias stjernespiller, Karabatic.

Det morsomme var at journalisten blandet håndballspilleren Nikola Karabatic med den kroatiske fotballstjerna Ivan Rakitic (begge spiller for Barcelona). Høgmo spilte imidlertid med, men etterpå klarte heller ikke han å holde latteren tilbake.

- Karabatic?, kom det fra salen.

- Hehe. Jeg begynte å lure på om det var noe jeg ikke hadde fått med meg, sier Høgmo og ler.

Dette blir viktigstFør den muntre sekvensen helt på tampen svarte imidlertid Høgmo på hva han synes om gruppeleder Kroatia.

- De har flere spillere i kvartfinalene av Champions League. Jeg tenker vi har litt å lære av dem. Det er en spennende nasjon. De har omtrent like mange innbyggere som oss. De har tradisjon for å gjøre det bra. Derfor synes jeg det er veldig artig at vi nå har et landslag selv hvor det er en generasjon gode fotballspillere som er i ferd med å utvikle seg, sier Høgmo.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.