Sporting Gijon hadde Barcelona i kne i 79 minutter

David Villa reddet ett poeng med utsøkt lobb.Se video!

(Dagbladet): Sporting Gijon - Barcelona 1-1.

Forrige helg satte Barcelona ny spansk rekord med 16 strake seire etter 3-0 over Atletico Madrid.

Allerede i kveld ble rekken stoppet da lederlaget dro på reise.

For Sporting Gijon hadde Barcelona i kne i 79 minutter på El Molinon, og forsvarte seg heltemodig mot overmakten fra Katalonia.

Bare 16 minutter var spilt da David Barral sendte hjemmelaget i ledelsen da han løp fra Gerard Pique på venstrekanten, trakk seg inn mot midten, og dunket ballen i det motsatte hjørnet.

Villa-lekkerbisken
Etter dette handlet det meste om å holde Barcelona unna livet, men kontringsmulighetene dukket opp for Sporting mens Leo Messi og co pøste på med folk framover.

I stedet glapp det litt til slutt, eller altså ti minutter før slutt.

Messi slo en strålende stikker til tidligere Sporting-spiller David Villa, som trengte ett blikk og en berøring på å lure Ivan Cuellar i Sporting-buret.

Villa løftet ballen i en nydelig lobb over målvakten, og sørget for at poengtapet ikke ble verre enn to poeng.

Barcelona tar dermed lørdagskveld åtte poeng foran Real Madrid, som møter Espanyol på bortebane i morgen.

Atletico sliter
I lørdagens første kamp vendte Valencia til 2-1-seier borte mot Atlético Madrid med to mål av Joaquin. Atlético sliter tungt, og jobben til trener Quique Sanchez Flores henger i en tynn tråd. - Fansen gir meg mot, for de forstår hvordan ting henger sammen. Jeg skal gjøre alt jeg kan for å snu situasjonen, sa han, ifølge NTB. Seieren løftet Valencia til tredjeplass og var en fin oppmuntring før mesterligakampen mot Schalke tirsdag.