-Sportrekningen kunne ikke blitt bedre

- Vi kunne ikke vært mer heldige i sportrekningen. Bakspor er rett og slett perfekt for San Soir, sier Geir Vegard Gundersen.

Kusken ser svært lyst på vinnersjansene. Det spesielle er at han er fornøyd når folkebankeren San Soir trekker spor ni, såkalt bakspor

-San Soir var bra fra dødens sist og har gjort sterke løp i det siste uten å få full uttelling. Han har møtt gode hester i de siste løpene. Motstanden denne gang ser overkommelig ut og jeg tror på en god sjanse. Får han gå i rygger og spare speeden, har han en sterk avslutning å by på. Absolutt det beste sporet vi kunne fått! uttaler kusk Geir Vegard Gundersen til Dagbladet.no.

-Det er min desidert beste sjanse denne kvelden! sier Geir Vegard Gundersen.

-Av de øvrige har jeg mest tro på Twin Jet i V65-1. Han gjorde en fin prestasjon i Haneborg-løpet i hardt selskap. Formen er fin og han har perfekte forutsetninger.

Jeg tror vi skal kjempe om seieren her også, røper Geir Vegard om Coctail Jet-sønnen.

-Dashing Goal, en spennende 3-åring, kommer ut i dagens første løp. Sjansen er stor for feilfri avgang fra førstesporet. Dette er en hest med fin kapasitet, og han var god i seiersløpet tredje sist. Etterpå har han rotet seg bort med galopp noen ganger. Feilfritt er han god nok til å vinne.

Laddie\'s Vencedor i V65-4 kommer ut etter en liten pause. Han har hatt en fin sesong og var meget god i sommer, men han falt litt ut av det på høsten. Han pleier å være godt forberedt når han kommer til start, og jeg anbefaler spillerne å streke for ham. Møter riktig selskap og står dessuten nydelig til.

-Laddie\'s Vencedor er en opplagt strek på bongen, tipser Gundersen.

BEST TIL SLUTT. San Soir fungerer best, når han kan spare speeden og avgjøre løpet mot slutten. Foto: HESTEGUIDEN.COM
BEST TIL SLUTT. San Soir fungerer best, når han kan spare speeden og avgjøre løpet mot slutten. Foto: HESTEGUIDEN.COM Vis mer

I det niende løpet kjører jeg Magnate Plane som kommer ut etter lang pause. Jeg kjenner ikke til dagsformen, men 3-åringen viste såpass fine ting tidligere i år at jeg synes han skal regnes direkte, avslutter Geir Vegard Gundersen.

I går viste han fint tak på hoppene og gjorde sine saker bra med Dagbladets banker. I dag er det hankjønnet han skal kuske først over mål.