Ole Gunnar Solskjær, Manchester United

- Sportslig krise

Til tross for seier over Villarreal hagler kritikken mot Ole Gunnar Solskjær.

OVERTIDSHELT: Cristianp Ronaldo takkes av Ole Gunnar Solskjær etter at portugiseren reddet seieren mot Villarreal på overtid. I bakgrunnen Paul Pogba. Foto: REUTERS/Phil Noble
OVERTIDSHELT: Cristianp Ronaldo takkes av Ole Gunnar Solskjær etter at portugiseren reddet seieren mot Villarreal på overtid. I bakgrunnen Paul Pogba. Foto: REUTERS/Phil Noble Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Flere minutter på overtid reddet Cristiano Ronaldo seieren på Old Trafford. Det skjedde etter at spanjolene tidvis herjet med Ole Gunnar Solskjærs menn i Champions League onsdag kveld.

- Det er sjokkerende å se Manchester United bli kjørt over av et lag midt på tabellen i La Liga. Det er sportslig krise, sa Morten Langli i pausen på TV 2, da sto det 0-0 etter full Villarreal-dominans.

- Sett det i ukevis

I 2. omgang sendte Paco Alcacer gjestene i ledelsen. Så snudde Manchester United kampen med et drømmetreff fra Alex Telles og Ronaldos overtidsscoring.

Langli mener Solskjær kan prise seg lykkelig over at David de Gea er tilbake på sitt beste nivå etter flere svakere sesonger.

- Men det skjuler ikke at resten av laget ikke fungerer. Vi har sett det i ukevis, de henger ikke sammen. De vinner bare fordi Villarreal er udugelige foran mål. Her må Solskjær rydde opp, slo TV 2-eksperten fast etter kampslutt.

Takket De Gea

I intervjuene etter kampen erkjente Solskjær at prestasjonen var for svak.

- Heldigvis hadde vi verdens beste keeper, sa han på pressekonferansen etter kampen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.