Sportsnotiser

Vålerenga 39. best

Vålerenga er rangert som det 39. beste ishockeylaget i Europa. Listen toppes av finske TPS foran russiske Dinamo Moskva. Årets NM-vinnere, Storhamar, havnet noe bak på 50. plass.

van Nistelrooy ute i lang tid

Den nederlandske stjernespissen Ruud van Nistelrooy gjør raske fremskritt etter sin alvorlige kneskade, men vil likevel ikke være i spill for PSV Eindhoven igjen før til neste år. Det meldte klubben mandag.

EM-stjerner for dyre for United

Manchester United er verdens rikeste klubb, men har ifølge manager Alex Ferguson likevel ikke råd til å kjøpe de beste spillerne. United-sjefen hevder klubbens lønnspolitikk hindrer den i å kjøpe EM-stjerner som Luis Figo og Zinedine Zidane.

Anelka tilbake til Frankrike?

Real Madrids franske spiss Nicolas Anelka kan være på vei hjem til Frankrike. Anelka har underskrevet en forhåndsavtale med Paris St. Germain med overgangssum på 250 millioner kroner.

Cruyff til Alaves

Nederlenderen Jordi Cruyff undertegnet mandag en ettårskontrakt med den spanske eliteserieklubben Alaves. Den tidligere Manchester United-spilleren går gratis til den baskiske klubben og blir klubbkamerat med norske Dan Eggen.

(NTB)