Sportsnotiser

Leighton i mål

Den tidligere Manchester United-keeperen Jim Leighton, som nå er i Aberdeen, spiller sin siste fotballkamp i lørdagens skotske cupfinale mot Rangers. Leighton fyller 42 år i juli, og cupfinalen vil bli hans 839. kamp på seniornivå. (NTB-Reuters)

Johansson tilbake

Den finske angriperen Jonatan Johansson er tilbake etter skade, og er med i Finlands tropp til landskampen mot Latvia 3. juni. Johansson, som spiller for Rangers i Skottland, har vært ute med skade siden en cupkamp i desember. (NTB-Reuters)

Bassedas til Newcastle

Christian Bassedas er på det nærmeste klar for Newcastle. Den argentinske midtbanespilleren vil koste Bobby Robsons klubb i overkant av 40 millioner kroner, og skal gjennom den medisinske testen før han er klar for spill. (NTB-AFP)

Sanchis blir et år til

Real Madrids veteranstopper Manuel Sanchis har fått klarsignal fra klubbens president Lorenzo Sanz til å bli i Real et år til. 35-åringen ble det første spiller i historien som har spilt i 100 europacupkamper da han kom innpå i onsdagens finale mot Valencia. (NTB-Reuters)

Williams skadet

Den 18 år gamle tennisspilleren Serena Williams er ute av French Open grunnet en kneskade. Williams, som er seedet som nummer åtte i verden, trakk seg også fra Wimbledon-turneringen i fjor i 11. time. (NTB-Reuters)

Farinos til Milan

Tapende mestercupfinalist Valencias midtbanespiller Javier Farinos har avslørt at hans overgang til Milan på det nærmeste er klar. -Avtalen er praktisk talt i orden. Det er en vanskelig beslutning å ta, men også en unik mulighet, sa 22-åringen. (NTB-AFP)

Frey vil forlate Inter

Den unge franske keeperen Sebastien Frey ønsker å forlate Inter Milan til fordel for Lazio. Frey, som ble utleid til Verona i 1999, vil ikke å spille annenfiolin i Inter, og ønsker derfor en snarlig overgang til Lazio. (NTB-AFP)

Petit forlater Arsenal?

Emmanuel Petit tenkte fredag høyt om sin fotballfremtid, og er ikke sikker på at han fortsetter i Arsenal til høsten. Den franske midtbanespilleren vil ikke gå til en annen engelsk toppklubb, men muligens til en bedre klubb enn Arsenal på kontinentet. (NTB-Reuters)

Polakk robbet bookmaker

En polsk fotballtipper sørget denne uken for at bookmakerfirmaet William Hill fikk en kraftig trøkk. Polakken har gamlet store beløp på Lazio-triumf i serie A, Galatasaray-seier i UEFA-cupen, Real Madrid-seier i mestercupen og Chelsea-triumf i FA-cupen. Det gjorde mannen nesten sju millioner kroner rikere. Nå håper bookmakerne mannen fortsetter å spille, slik at selskapet kan vinne noe av pengene tilbake... (NTB-Reuters)