Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sportsnotiser

Adriano til Marseille

Den brasilianske midtbanespilleren Adriano ble torsdag klar for franske Olympique Marseille. Marseille har vært utrolig aktiv på overgangsmarkedet foran den kommende sesongen i den franske toppdivisjonen, og Adriano er den 19. nye spilleren som slutter seg til Marseille de siste månedene. (NTB-AFP)

Emerson klar for Roma

Brasilianeren Emerson er endelig klar for Roma, rapporterte den italienske avisen Corriere dello Sport torsdag. Serie A-klubben betaler rundt 153 millioner for midtbanespilleren som har spilt for Bayer Leverkusen siden 1997. (NTB-AFP)

Collins til Fulham

Everton gikk torsdag med på å selge sin skotske midtbanespiller, John Collins, til Fulham-manager Jean Tigana. Collins spilte også under Tigana da han var trener for franske Monaco. (NTB-AFP)

Sprintere ut av Tour'en

Tre meget sterke sprintere trakk seg enten før eller under torsdagens harde 12. etappe av Tour de France. Tyskeren Marcel Wust, belgiske Tom Steels og Jan Kirsipuu Estland er alle ferdig med årets ritt. (NTB-Reuters)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media