Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sportsnotiser

Romario er sur, Lakers får en kranglefant, OL-hestene er framme og Gibraltar må vente.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mahlio blir

Sami Mahlio har forlenget sin kontrakt med Odd Grenland og blir i skiensklubben minst to år til.

- Hele tiden har jeg foretrukket å bli i Norge. To andre klubber var interesserte, men jeg slo til med en gang da Odd tilbød meg ny kontrakt. Jeg trives veldig godt her, sier den finske landslagsspilleren. (NTB-FNB)

Romario er sur

Den brasilianske veteranen Romario er sur fordi han ikke kommer med på Brasils OL-lag i fotball.

- Jeg vil vise landslagssjefen at han gjorde en stor feil. Å vinne OL-gull var drømmen min, alle visste det, sier Romario til avisen O Globo.

Landslagssjef Wanderley Luxemburgo har valgt å avstå fra muligheten til å bruke tre overårige spillere i U23-laget som skal kjempe om gull i Sydney-OL. (NTB-AFP)

Ilie mister VM-kamp

Valencia-spissen Adrian Ilie har en skade i kneet og mister Romanias VM-kvalifiseringskamp mot Litauen om en uke. Skaden krever et lite inngrep, men Ilie ventes tilbake på banen i løpet av tre uker. Han ble skadet i landskampen mot Polen nylig. (NTB-Reuters)

Webb tangerte rekorden

Karrie Webb fra Australia, som dominerer kvinnegolfen nesten like mye som Tiger Woods gjør blant mennene, tangerte fredag den beste runde i kvinnenes USA-tour noensinne. Hun gikk 2. runden i East Lansing, Michigan på 61 slag, som er 11 under par. Med ni birdies og en eagle sikret hun seg tre slags ledelse halvveis i turneringen. Pak Se-ri fra Sør-Korea og Annika Sörenstam fra Sverige er de to andre som har klart en 61-runde. (NTB-AFP)

Rider til Lakers

NBA-mesteren Los Angeles Lakers har sikret seg den talentfulle men kranglevorne guarden Isiah Rider. 29-åringen har vært fri på markedet siden han fikk sparken i Atlanta Hawks etter å ha kranglet med lagkamerater, trenere og klubbledelsen. Riders ankomst kan bety at Lakers lar Glen Rice forsvinne til en annen klubb. (NTB-AFP)

OL-hestene er framme

De siste av de 237 hestene som skal delta i OL er nå framme i Sydney. Dermed er tidenes største hestetransport avsluttet. En 747-maskin chartret at OL-arrangøren landet fredag i Sydney med de 44 siste hestene. De skal stå i karantene til 8. september.

- Bemerkelsesverdig nok har vi ikke hatt noen alvorlige problemer under transporten, sa sjefen for arrangørens veterinærtjeneste, Nigel Nichols. (NTB-AFP)

Gibraltar må vente

Styret i Det europeiske fotballforbundet utsatte i dag behandlingen av Gibraltars søknad om å bli UEFAs 52. medlem. Søknaden er omstridt ettersom Spania motsetter seg at den britiske enklaven i Sør-Spania blir medlem. UEFA-styret sa at saken må studeres nøyere før en avgjørelse kan treffes. (NTB-Reuters)

Junqueira europamester

Bruno Junqueira fra Brasil er europamester i Formel 3000. 23-åringen nøyde seg med 9. plass i årets 10. og siste EM-løp i Spa-Francorchamps, men det holdt til å sikre seieren sammenlagt. Junqueira, som er testfører for Formel 1-laget Williams-BMW, tok 48 poeng mens toeren Nicolas Minassian fra Frankrike samlet 45. Fernando Alonso fra Spania vant lørdagens løp. (NTB-DPA)

Dekker vant Nederland Rundt

Erik Dekker vant sykkelrittet Nederland Rundt, som ble avsluttet i dag. Nederlenderen har en god sesong med tre etappeseirer i Tour de France og triumf i verdenscuprittet i San Sebastian. Med sammenlagtseieren i etapperittet på hjemmebane viste han at formen fortsatt er god, og at han blir å regne med i OL. Max van Heeswijk, også han nederlender, vant den 6. og siste etappen lørdag. (NTB-DPA)