Sportssjef Nilsen ville slutte etter åtte år. Nå tar han trolig ett til

Kan fortsette til over Rio-OL.

FORTSETTER TROLIG: Friidrettens sportssjef Ronny Nilsen.
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
FORTSETTER TROLIG: Friidrettens sportssjef Ronny Nilsen. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Etter åtte år som sportssjef i Norges Friidrettsforbund syntes Ronny Nilsen at nok var nok og sa opp. Nå er det mye som tyder på at han kommer til å fortsette til etter Rio-OL.

- Det er en hard jobb med mye trykk. Reisingen er ikke verst, for det er ikke så mye reising, men det går med mange helger. Det gjør det vanskelig å få nok tid med familien, forteller Nilsen til NTB.

Det har lenge vært klart at dette skulle være hans siste sesong, trodde alle. Den tidligere spydkasteren overtok jobben etter Ketil Tømmernes.

Tynn søkerliste Da søknadsfristen for Nilsens stilling gikk ut tidligere i år, var søkerlisten heller tynn. Friidrettsforbundet var i alle fall ikke fornøyd med kandidatene som hadde meldt seg.

Nå kan mye tyde på at Nilsen fortsetter.

- Jeg kan bekrefte at jeg har gitt beskjed til forbundsledelsen om at jeg kan vurdere å ta et år til. Dersom det blir aktuelt, skal jeg være med til etter OL i Rio, sier Nilsen.

Kontroversiell sjukampsak Det har vært noen kontroversielle saker han har måttet ta seg av i sin tid som sportssjef, og han fikk også én under VM da det viste seg at de opplysningene sportssjefen fikk fra Ida Marcussens trener Lukas Udelhoven viste seg ikke å være helt sanne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.