TRENER FORTSATT TO LØPERE: Petar Vukicevic var ikke akkreditert av Norges Friidrettsforbund da han fulgte sine utøvere i innendørs-VM i helga Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADET
TRENER FORTSATT TO LØPERE: Petar Vukicevic var ikke akkreditert av Norges Friidrettsforbund da han fulgte sine utøvere i innendørs-VM i helga Foto: Øistein Norum Monsen / DAGBLADETVis mer

Sportssjefen opplever Vukicevic som forstyrrende

Var på plass under innendørs-EM.

Under innendørs-EM i Göteborg i helgen var Petar Vukicevic på plass for å trene sønnen Petar og 400-meterløperen Line Kloster. Forstyrrende, mener Norges Friidrettsforbund.

- Det har vært en forstyrrende faktor, sier sportssjef Ronny Nilsen til Aftenposten.

- På hvilken måte?

- Fordi han har beveget seg på akkreditert område. Det er det ikke alle som er like bekvemme med, sier Nilsen til Aftenposten.

Petar Vukicevic ønsker ikke å kommentere påstanden om at han er en «forstyrrende faktor. Friidretts-VM arrangeres i Moskva i august. Der er både Vladimir Vukicevic og Line Kloster aktuelle.

- Petar har selvfølgelig full rett til å dra til Moskva, og vi kan ikke nekte ham å snakke med utøverne sine. Men samtidig må vi sette inn andre ressurser på de to utøverne. Vi får et begrenset antall akkrediteringer, og Petar får ingen av dem, sier sportssjef Nilsen til Aftenposten.

Petar Vukicevic vil aldri mer få akkreditering fra Norges Friidrettsforbund etter den mye omtalte Vukicevic-saken. Der skal friidrettstreneren angivelig ha sendt eposter til en serbisk venn med spørsmål om doping. Mailene skal være sendt for 10-12 år siden. Vukicevic selv sier han er på innendørs-EM som privat trener for Line Kloster og sønnen.

(NTB)