Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sporty naken-trend

I serien «Nakne idrettsutøvere klar for OL» har vi nå kommet til Belgia.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det australske fotball-landslaget gjorde braksuksess med Matildas-kalenderen i desember. I mai fulgte 29 australske olympiere eksempelet og kastet klærne for magasinet «Black+White». USA-fotballspilleren Brandi Chastain sjokkerte også nylig i nettoen.

Sist ut er belgiske OL-utøvere som gleder seg til Sydney.

Mannebladet Menzo kom i dag på gata med dristige bilder av de topptrente kroppene. Menzo og bildene finner du her.

Hekkeløper Jonathan Nsenga og sprinter Kim Gevaert står klar i blokkene - bare iført skoene. Judo-tungvekter Harry Van Barneveld stiller med judo-kjæresten Inge Clement. Firemannslaget i roing har kun ei strategisk plassert åre å skjule seg bak, og veteransvømmeren Brigitte Becue skjuler seg såvidt bak et flagg.

Det er uvisst om olympierne gjør det for pengene - eller for å følge gamle olympiske tradisjoner. Grekerne sprang jo rundt i bare messingen, skriver nyhetsbyrået AP.

- Dette er kunst, sier sprinteren Kim Gevaert.

- Jeg løper allerede i åletrange tights og topper, så nakenheten plager meg ikke.

KLAR: Hekkeløperen Jonathan Nsenga og sprinteren Kim Gevaert står klar i blokkene - bare iført skoene - på coveret til Menzo.
<B>LANDSLAG: </B>Matildas-kalenderen med det australske kvinnelaget i fotball startet naken-trenden.