Sprengte golfhull i lufta

Amok med sprengstoff på Oslo Golfklubb.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Politiet i Oslo jakter på en eller flere personer som har gått amok med sprengstoff på Bogstad i Oslo natt til søndag.

- Ved 03.30-tida gikk det av to ladninger med ti til femten minutters mellomrom. Det er helt uforståelig, dette er bare gjort for å ødelegge, sier sports- og markedssjef Tim Johansen ved Oslo Golfklubb til Dagbladet.no.

Den ene ladningen gikk av ved hull tre, mens den andre var plassert ved vanningsanlegget ved hull fire. I tillegg ser det ut til at gjerningspersonene har prøvd å sprenge en ladning på terrassen til klubbhuset.

- Jeg hadde trodd dette var guttestreker hvis de bare hadde vært på greenen. Men ikke når de sprenger vanningsanlegget vårt og prøver å sprenge klubbhuset.

Ifølge Golferen.no er krateret etter eksplosjonen 60 centimeter dypt, og har en diameter på 80 centimeter. Skadene kommer til å beløpet seg på rundt 10 000 kroner.

Johansen sier at det har meldt seg vitner, som er bedt om å kontakte politiet. Saken etterforskes ved Majorstua politistasjon.

I fjor var golfklubben rammet av både innbrudd og tagging. Men før helgas ødeleggelser, hadde det vært et rolig golfår.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer