- Sprø person i ko-ko-land i skyene

Oasis-Noel om City-eieren som vil sparke Svennis.

Sven-Göran Erikssons tid som manager i Manchester City ser ut til å gå mot slutten, og det reager Oasis-stjerne Noel Gallagher på.

Oasis er et britisk rockeband som ble dannet i Manchester, med brødrene Gallagher (Liam og Noel) som frontfigurer. Manchester City har vært Noels lag hele livet, og han mener Sven-Göran Eriksson er mer enn god nok for jobben.

- Å kvitte seg med ham etter den beste sesongen jeg kan huske er latterlig. Vi har en manager med stil, og spillestilen hans er fantastisk, sier Noel Gallagher til BBC Radio Five.

Men Citys thailandske eier Thaksin Shinawatra skal være av en helt annen oppfatning. Han vil kvitte seg med svensken, og derfor mener Gallagher at han er en «sprø person som lever i et ko-ko-land i skyene».

(NTB)

STØTTER SVENNIS: Noel Gallagher mener det er latterlig å fjerne Svennis etter en god City-sesong. Foto: Chris Pizzello, AP/Scanpix
STØTTER SVENNIS: Noel Gallagher mener det er latterlig å fjerne Svennis etter en god City-sesong. Foto: Chris Pizzello, AP/Scanpix Vis mer
- Sprø person i ko-ko-land i skyene
SPRØ? Ja, det er dommen fra Noel Gallgher over City-eier Thaksin Shinawatra om han fjerner Sven-Göran Erikson.
FANS: Oasis-gutta har alltid støttet City. Her er lillebror Liam Gallagher på kamp på Maine Road i november 2000.