Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Sprøyt at jeg har stagnert

Adem Ljajic slår tilbake mot United-påstander.

SELVSIKKER: Adem Ljajic fastholder at hans sportslige utvikling ikke har noe med Manchester United-overgangshavariet å gjøre. Foto: SCANPIX/AP/Srdjan Ilic
SELVSIKKER: Adem Ljajic fastholder at hans sportslige utvikling ikke har noe med Manchester United-overgangshavariet å gjøre. Foto: SCANPIX/AP/Srdjan Ilic Vis mer

||| (Dagbladet): Manchester United overrasket både Partizan Beograd og sine egne fans da de plutselig trakk seg fra overgangen som skulle bringe det unge talentet Adem Ljajic til Old Trafford.

- Vi hadde muligheten til å kjøpe ut spilleren, men etter å ha fulgt utviklingen hans de siste 12 månedene, og med tanke på de unge spillerne som nå kommer opp gjennom vårt eget system, har vi valgt å ikke fullføre overgangen, forklarte en talsmann for klubben.

Senere utdypet Alex Fergusons assistent Mike Phelan at United valgte å spare pengene framfor å kjempe for en arbeidstillatelse for 18-åringen.

Nå slår Ljajic tilbake mot påstandene om at han ikke er god nok.

- Historiene om at fotballutviklingen min har stagnert er sprøyt. Hvis Manchester United ikke er fornøyde med framskrittene mine i år, hadde jeg ikke vært sammen med Alex Ferguson for bare to måneder siden, under min siste treningsperiode før flyttingen til England, sier serberen, ifølge Guardian.

- Grunnen til at overgangen ikke ble noe av er at jeg ikke kunne få arbeidstillatelse. Hvem vet hva jeg skal gjøre nå? Jeg har allerede hørt at klubber er interesserte i meg, og at Partizan vil selge. Vi får se, sier Ljajic.

Overgangshavariet førte til nye spekulasjoner om økonomisk uføre i Manchester United, noe som ble raskt avvist fra klubbhold. Mange spør seg nå om Alex Ferguson trenger midlene egentlig tiltenkt Ljajic for å gjøre andre kjøp når overgangsvinduet åpner i januar.

Lederen i Manchester Uniteds Supporter' Trust stusset etter Ljajic-episoden over klubbens motvilje mot å bruke store summer på nye stjernespillere.

- Det kan være ulike grunner til at Ljajic-avtalen gikk i vasken, men med de inntektene klubben har bør Manchester United konkurrere med Real Madrid og Barcelona om spillere som Lionel Messi og Kaka. I stedet må vi bære eierskapet til Glazerne på ryggen, sa supporterleder Duncan Drasdo.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media