- Sprøyt at Ronaldo drikker

Ferguson avviser party-rykter.

(Dagbladet.no): Samtidig som Real Madrid og Manchester United har drevet noen måneders offentlig pruting på Cristiano Ronaldos fotballframtid, har det stadig kommet nye bilder av hovedpersonen selv i relativt avslappete feriesituasjoner.


Nyopererte Ronaldo ser ut til å bruke rekonvalesensperioden godt, og har krykket seg fra fest til fest i Los Angeles den siste tida - i det minste om man skal ta sladderpressens ord for det.

Men i Manchester sitter fortsatt sjefen og venter, og nå har Sir Alex Ferguson sett seg nødt til å komme sitt unge stjerneskudd i forsvar, etter det han mener er overdreven omtale av Ronaldos privatliv.


- Ferien i Los Angeles har vært planlagt lenge. Alt det avisene har skrevet er tullprat, sier Ferguson ifølge Breakingnews.

Skotten legger til at United har sendt en fra staben med Ronaldo til USA, og at de derfor har hatt full kontroll med hva portugiseren har holdt på med.


- Han drikker ikke. Noen sa han hadde drukket vodka, men vi har en person med ham og han sa det var sprøyt, sier Ferguson.

Cristiano Ronaldo hadde en fantastisk sesong i både United-drakt og Portugal-drakt i år, og har fått et brått oppsving karrieremessig.


Mange har ymtet frampå om at Ronaldo fort kan havne i samme situasjon som David Beckham, som til slutt ble for stor for Manchester United, og ikke minst Sir Alex selv. Det avviser skotten.

HELLER SÅNN: Cristiano Ronaldo slik Alex Ferguson og Manchester United-fansen helst vil se ham, i het omfavnelse med pokaler - ikke skjønnheter og vodkaglass. Foto: AP/SCANPIX
HELLER SÅNN: Cristiano Ronaldo slik Alex Ferguson og Manchester United-fansen helst vil se ham, i het omfavnelse med pokaler - ikke skjønnheter og vodkaglass. Foto: AP/SCANPIX Vis mer

- Vi vet at suksess forandrer folk, men det du vil se er en forbedring av selvtillit og personlighet. Cristiano er på vei dit, sier Ferguson.

- Sprøyt at Ronaldo drikker