Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sprøyter skal hjelpe Espen Lie Hansen til EM-suksess

Før håndball-EM.

KNE-TRØBBEL: Espen Lie Hansen bruker isposer for å holde knetrøbbel i sjakk. En sprøyte i hvert kne før EM skal bidra til hjelpe profilen i EM. Foto: EPA/Alberto Morante
KNE-TRØBBEL: Espen Lie Hansen bruker isposer for å holde knetrøbbel i sjakk. En sprøyte i hvert kne før EM skal bidra til hjelpe profilen i EM. Foto: EPA/Alberto Morante Vis mer

En sprøyte i hvert kne skal gi EM-suksess. Håndballproffen Espen Lie Hansen iser ned begge bein og håper på det beste.

- Jeg har slitt med jumpers knee i noen år og fått slike sprøyter noen ganger. De settes like før jul og skal ha best effekt et par uker etterpå. Det har fungert bra for meg før, sier storskytter Hansen til NTB.

Østerrike-proffen sitter med ispose på begge knærne. Jumpers knee er ingen uvanlig idrettsskade, og det er flere måter å holde den i rimelig sjakk på.

Lie Hansen var ikke med på alt av spilltrening med landslaget i helgen. Forholdsregler blir tatt slik at formen skal være på topp i europamesterskapet i Polen.

Denne uka starter han oppkjøringen for fullt.

- Jeg prøver å ta det litt rolig nå og ikke ødelegge noe, sier Lie Hansen.

Viktig Han er sammen med høyreback og venstrehendte Harald Reinkind landslagets skyttermaskin.

Norge reiser til EM og møter Island, Kroatia og Hviterussland i gruppespillet. De tre beste går til hovedrunden der både verdensener Frankrike og vertsnasjon Polen etter all sannsynlighet venter.

ISPOSER: 
Håndballproffen Espen Lie Hansen iser ned begge bein og håper på det beste foran EM i Polen.
Foto: Espen Hartvig / NTB scanpix
ISPOSER: Håndballproffen Espen Lie Hansen iser ned begge bein og håper på det beste foran EM i Polen. Foto: Espen Hartvig / NTB scanpix Vis mer

Norges kampprogram - alle i Frankrike - før EM: Frankrike (torsdag), Danmark (lørdag) og Qatar (søndag).

Vikings EM-uttatte spiller Gøran Johannessen pådro seg en skade nylig og er uaktuell for Polen-tur. Han erstattes trolig ikke i troppen.

Dermed kan det være at Norge bare reiser til EM med 17 mann.

Avkast går 15. januar i Katowice mot Island.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media