- Sprøyteskrekk grunnen til at Ribéry ikke er med i VM

- Han er redd for dem, sier landslagslegen.

SPRØYTESKREKK: Ifølge den franske landslagslegen Franck Le Gall kunne Franck Ribéry deltatt i fotball-VM om det ikke var for stjernespillerens frykt for sprøyter. Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFE / NTB Scanpix
SPRØYTESKREKK: Ifølge den franske landslagslegen Franck Le Gall kunne Franck Ribéry deltatt i fotball-VM om det ikke var for stjernespillerens frykt for sprøyter. Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFE / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ifølge den franske landslagslegen Franck Le Gall kunne Franck Ribéry deltatt i fotball-VM om det ikke var for stjernespillerens frykt for sprøyter.

I forrige uke ble det klart at Bayern München-profilen ikke kunne representere hjemlandet under sommerens mesterskap i Brasil. En stadig forverret ryggskade hindret Ribéry fra å løpe.

Det virket som om det var lite vingen kunne gjort med problemene, men laglegen hevder nå at det var Ribérys frykt for å velge enda flere injeksjoner som nektet ham VM-spill.

- Franck tilhører en klubb der behandling av alle skader, uansett hvilken, starter med bruk av injeksjoner. Han kunne tålt 10, 20, 25, 40 sprøyter i året for hvert problem. Vi kunne ha valgt det alternativet, men det gjorde vi ikke.

- Det kom en tid der han ikke kunne takle flere injeksjoner. Vi lot være å gjøre det fordi han er redd for dem, sier Le Gall.

- Kunne spilt I stedet for Le Gall, valgte det franske laget å lytte til den kjente legen Gerard Saillant, som er ekspert på idrettsmedisin og har behandlet stjerner som den tidligere formel 1-føreren Michael Schumacher.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer