Sprudlende Daniel Franck på Oppdal

Autografjegerne flokket seg rundt en svært sprudlende Daniel Franck på Oppdal i dag. 23-åringen vant 1. kvalifiseringsrunde i halfpipe under snowboard-NM. Eller blir han diskvalifisert?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Daniel Franck kjørte nemlig i dag uten startnummer og kan dermed bli disket fra norgesmesterskapet hvis en skal gå helt etter reglene.

- Jeg er ikke med her for å vinne. Jeg er her for å skrive autografer og sånn, sier Daniel Franck som så ut til å trives veldig godt på Oppdal.

Om han deltar i morgendagens 2. kvalifiseringsrunde og i finalen, er foreløpig uvisst.

Bra kjøring

Forholdene på Oppdal er perfekte - med strålende sol og en veldig bra halfpipe. Kjørerne gjorde heller ikke dagen noe dårligere. Daniel Franck imponerte. Så også juniorkjøreren Jon Odden som i dag var hakket vassere enn Franck. Også juniorkjøreren Espen Arvesen viste gode takter.

På kvinnesiden leder ikke uventet Stine Brun Kjeldaas. Men det må sies at hun ikke var så langt foran sine konkurrenter i dag.

Kim Christiansen vant for to uker siden nordisk mesterskap i snowboard. Han ligger på en andre plass etter 1. kvalifisering.

Ellers er det verdt å nevne at K2s toppkjører i Statene, Marius Sommer, og fjorårets juniorverdensmester Roger Hjelmstadstuen kjørte bra.

Resultater

1. kvalifisering kvinner:

1) Stine Brun Kjeldaas

2) Anne Molin Kongsgaard

3) Line Østvold

4) Kjersti Buaas (junior)

5) Christel Thoresen

1. kvalifisering menn, junior:

1) Jon Odden

2) Espen Arvesen

3) Thomas Hoel

4) Halvor S. Lunn

5) Olav Hjelmstadstuen

1. kvalifisering menn:

1) Daniel Franck

2) Kim Christiansen

3) Marius Sommer

4) Christian Thoresen

5) Roger Hjelmstadstuen

6) Frode Sandbeck

7) Henrik Lous

8) Klas Vangen

9) Torstein Henriksen

9) Morten Selnes

Dagbladet :på nettet vil dekke snowboard-NM også i morgen. Følg med!

POPULÆR MANN:</B> Daniel Franck er en populær mann. I dag flokket folket på Oppdal seg rundt snowboardkjøreren som villig vekk skrev autografer. <br>Her er Franck fotografert under Finken Cup i Oslo.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer