Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Spurs ble for sterke for Hangelands Fulham

Fulhams første tap denne sesongen.

I LEDELSEN: Diomansy Kamara sendte Fulham i ledelsen, men Tottenham slo tilbake to ganger. Foto: Scanpix
I LEDELSEN: Diomansy Kamara sendte Fulham i ledelsen, men Tottenham slo tilbake to ganger. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| • Fulham - Tottenham 1-2

Brede Hangeland og Fulham klarte ikke å forhindre Tottenham i å score to ganger lørdag, og laget tapte med det for første gang denne sesongen. Før møtet med Tottenham sto Fulham bokført med én seier og hele seks uavgjorte kamper. Tottenham hadde ikke vunnet borte mot Fulham på åtte år, men å komme seg bort fra uavgjorttrenden mot Spurs skulle ikke bli lett for Hangelands og Bjørn Helge Riises lag. Bortelaget kom best i gang på Craven Cottage, men det var Fulham som først fikk uttelling. Etter en halvtime tok Clint Dempsey ballen ned på kassa og slo inn foran mål. Der sto Diomansy Kamara helt alene og trillet enkelt inn 1-0. Svarte umiddelbart Men Tottenham svarte umiddelbart. Rett fra avspark kom Rafael van der Vaart framover og kjørte en frekk lobb over Mark Schwarzer.

Den endte i tverrliggeren, men en våken Roman Pavljutsjenko satte returen i mål fra kort hold. Etter en frisk Fulham-avslutning på 1. omgang, kom Tottenham best i gang etter hvilen. Hjemmelaget holdt nullen i 20 minutter, men så ble det stopp. Gareth Bale la en lang corner til Tom Huddlestone, og midtbanemannen klinket den i det lengste hjørnet fra 20 meter.
Omdiskutert mål Det merkelige ved scoringen var at dommeren først godkjente den, før han så annullerte målet. Reprisen viste at Willem Gallas sto i offside da Huddlestones kanonkule gikk. Etter en samtale med linjemannen fikk han likevel målet godkjent til slutt. Den store sjanseproduksjonen fortsatte for begge lag etter 1-2-målet. Blant annet hadde målscorer Kamara et par enorme sjanser, men det var også det nærmeste hjemmelaget kom. Bjørn Helge Riise fikk heller ikke lørdag spilletid for Fulham. Nordmannen står fremdeles bokført med fattige to minutter som innbytter i årets sesong.

(NTB)

FEIRET: Tom Huddlestone og Tottenham-spillerne jubler etter å ha snudd kampen mot Fulham. Foto: Scanpix
FEIRET: Tom Huddlestone og Tottenham-spillerne jubler etter å ha snudd kampen mot Fulham. Foto: Scanpix Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!