- Spurs bød 100 mill. for Gamsten

Liverpool skal ha tilbudt Bellamy og penger.

Morten Gamst Pedersen var ønsket av Liverpool og Tottenham i sommer, men landslagsvingen er fortsatt i Blackburn.

«Spurs» skal ha tilbudt Blackburn 100 millioner kroner, men fikk nei. Liverpool ville bytte Craig Bellamy mot lysluggen, pluss overgangssum. Nei, igjen. Og Gamst skal ha vært diskutert i Bayern München. Likevel, Morten Gamst Pedersen gjør seg klar til ligastart i Blackburn.

- Det var flere klubber som var interessert. Det har vært mye fram og tilbake. Men det ble vel sagt ganske klart fra manager Mark Hughes at jeg ikke er til salgs, sier Gamsten til VG.

Vadsø-gutten avviser at han er skuffet over at overgangen til en storklubb røk.

- Jeg kan ikke si at jeg er skuffet over å være her. Jeg har det bra og trygt i Blackburn, sier 25-åringen som tror Blackburn kan havne blant de seks beste i den engelske ligaen denne sesongen.

(NTB)

KUNNE BLITT GJENFORENT MED BELLAMY: Men Blackburn ville beholde Gamsten og Liverpool-spissen Bellamy endte i West Ham. Foto: Dylan Martinez/AFP
KUNNE BLITT GJENFORENT MED BELLAMY: Men Blackburn ville beholde Gamsten og Liverpool-spissen Bellamy endte i West Ham. Foto: Dylan Martinez/AFP Vis mer
<B>- BØD 100 MILL.:</B> Totenham-manager MArtin Jol skal ha tilbudt Blackburn 100 milloner kroner for Morten Gamst Pedersen.