ET AV DE ENKLESTE: Peter Crouch brukte brystet og armen til å skyve ballen de siste centimetrene over linja etter at Wayne Rooneys heading traff tverrliggeren. Rooney følger spent med her.Foto: SCANPIX/REUTERS/Eddie Keogh
ET AV DE ENKLESTE: Peter Crouch brukte brystet og armen til å skyve ballen de siste centimetrene over linja etter at Wayne Rooneys heading traff tverrliggeren. Rooney følger spent med her.Foto: SCANPIX/REUTERS/Eddie KeoghVis mer

Spurs-duo viste VM-form for England

King og Crouch la grunnlaget mot Mexico.

|||

England kjørte greit over Mexico (3-1) i VM-oppkjøringskampen mandag. Tottenham-duoen Ledley King og Peter Crouch viste VM-form.

England vant fortjent over Mexico, men klarte ikke å overbevise skeptikerne. Gjestene hang godt med på Wembley, men England hadde likevel få problemer med å hale seieren i land.

VM-håp som Ledley King, James Milner og Robert Green fikk muligheten til å vise seg fram for England, mens spillere som Ashley Cole, John Terry, Frank Lampard og Joe Cole ble hvilt.

Tottenham-duoen King og Crouch la grunnlaget for seieren i første omgang. Fabio Capello har skapt nytt håp blant engelske fotballfans, etter at det sjokkerende nok ikke ble EM-sluttspill for to år siden.

På Wembley fikk fansen servert to mål etter innlegg fra Liverpool-kaptein Steven Gerrard. Det første kom på en corner etter 17 minutter. King stanget ballen i nettet. Kvarteret senere var det klubbkamerat Peter Crouchs tur. Nok en gang sto Gerrard for innlegget, men på 2-0-målet rakk også Wayne Rooney å være borti ballen før en Tottenham-spiller stanget den i nettet.

Guillermo Franco reduserte for Mexico før hvilen, men fikk en kalddusj på direkten i annen omgang. Venstreback Glen Johnsons løp var av det suverene slaget, og Liverpool-spilleren avsluttet med et flott mål med venstreslegga.

Mexico la et visst press på britene på tampen, men klarte aldri å ødelegge VM-forberedelsene for fotballens hjemland.

(NTB)