Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Spurs-gutta får ikke nok mat

Kan det forklare den elendige seriestarten?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Tottenham har stusslige to poeng etter sju runder i Premier League, og er sementert til sisteplassen på tabellen.

Nå tror spillerne selv de har funnet svaret på hvorfor elendigheten er total:

- Vi er sultne når vi spiller kamper, og det kan ikke være bra. Vi får masse mat etter kampene, men vi vil ha noe å spise før også, sier en ikke navngitt spiller til The Sun.

Grunnen til matpraten er trener Juande Ramos\' strikte matregime i klubben. Sammen med den spanske ernæringsspesialisten Antonio Escribano har han laget en detaljert spiseplan for hver enkelt spiller.

I spiseplanen står det blant annet hva de kan spise, og ofte hvilken rekkefølge maten skal spises i. Ifølge The Sun har dette gått så langt at spillerne arrangerte et krisemøte før serietapet mot Hull 5. oktober.

Hva resultatet av det møtet ble, skriver ikke avisa noe om, men i dag får Spurs-gutta testet formen i bortekampen mot Stoke.

Stoke - Tottenham følger du direkte her klokka 17.

FÅR SKYLDA FOR SULTEFORINGA: Juande Ramos\' matregime faller ikke i smak hos Spurs-spillerne. Blant annet må de helle i seg en slags matpurè som minner om babymat, klager de overfor The Sun. Foto: AP/ SANG TAN
FÅR SKYLDA FOR SULTEFORINGA: Juande Ramos\' matregime faller ikke i smak hos Spurs-spillerne. Blant annet må de helle i seg en slags matpurè som minner om babymat, klager de overfor The Sun. Foto: AP/ SANG TAN Vis mer
image: Spurs-gutta får ikke nok mat

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!