Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Spurs havnet under mot Hull - snudde til seier

Hull redusert til ti mann.

SNUDDE TIL SEIER: Det så ut til å gå mot et nytt tap for Tottenham søndag kveld. Men da Hulls midtbanemann Gastón Ramírez ble utvist, snudde Spurs 0-1 til 2-1-seier. AP Photo/Lynne Cameron, PA
SNUDDE TIL SEIER: Det så ut til å gå mot et nytt tap for Tottenham søndag kveld. Men da Hulls midtbanemann Gastón Ramírez ble utvist, snudde Spurs 0-1 til 2-1-seier. AP Photo/Lynne Cameron, PA Vis mer

Det så ut til å gå mot et nytt tap for Tottenham søndag kveld. Men da Hulls midtbanemann Gastón Ramírez ble utvist, snudde Spurs 0-1 til 2-1-seier.

På de fire siste kampene har Tottenham tapt tre og vunnet én. Den ene seieren kom med 2-1 borte mot Aston Villa etter at vertene hadde fått en spiller utvist. Seiersmålet kom da like før full tid.

Søndag var det duket for noe nær en eksakt kopi for Tottenham. For Hull ledet 1-0 da Gastón Ramírez ble utvist etter 50 minutter. Den offensive midtbanespilleren gikk over ende i duell med to Tottenham-spillere, og rullet inn i Jan Verthongen. Irritert over behandlingen slo han Verthongen i ryggen, og ble korrekt belønnet med utvisning.

Kritisk til dommerne Hull-manager Steve Bruce skjønte lite av det røde kortet, og etter kampen var han kritisk til både Verthongen og assistentdommeren. Sistnevnte signaliserte til hoveddommer Craig Pawson at det burde ende i utvisning.

- Det er tøft for oss å takle dette. Vi kunne økt ledelsen før pause. Så snur selvsagt hele kampen med utvisningen. Han blir provosert og kommer med en reaksjon, men jeg kan ikke skjønne at det er rødt kort, sa en svært engasjert Bruce.

Ti minutter etter utvisningen kom utligningen. Et godt frispark fra Christian Eriksen gikk i stolpen og ut. Returen havnet i beina til Harry Kane, som fikk en enkel jobb med å trille ballen i nettmaskene.

Ser oppover tabellen Eriksen skulle vise seg å ha mer på laget. Like før 90 minutter var spilt fyrte han av et skudd fra 20 meter som gikk i mål nede ved stolperoten. Dermed kunne ekstatiske Spurs-spillere juble for tre viktige poeng.

- Det var veldig deilig å vinne på denne måten. Nå tar vi med oss selvtillit videre. Med et par seirer til kan vi være tilbake i kampen om de fire øverste plassene, sa matchvinneren etter seieren.

Hulls mål kom ved den tidligere Tottenham-spilleren Jake Livermore etter åtte minutter. En scoring som var nær identisk med Eriksens seiersmål, men som til slutt betydde langt mindre.

Med seieren klatret Tottenham til 10.-plass på tabellen. Hull blir liggende på 16.-plass, kun ett poeng over nedrykk.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling