Spurs havnet under mot Hull - snudde til seier

Hull redusert til ti mann.

SNUDDE TIL SEIER: Det så ut til å gå mot et nytt tap for Tottenham søndag kveld. Men da Hulls midtbanemann Gastón Ramírez ble utvist, snudde Spurs 0-1 til 2-1-seier. AP Photo/Lynne Cameron, PA
SNUDDE TIL SEIER: Det så ut til å gå mot et nytt tap for Tottenham søndag kveld. Men da Hulls midtbanemann Gastón Ramírez ble utvist, snudde Spurs 0-1 til 2-1-seier. AP Photo/Lynne Cameron, PA Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det så ut til å gå mot et nytt tap for Tottenham søndag kveld. Men da Hulls midtbanemann Gastón Ramírez ble utvist, snudde Spurs 0-1 til 2-1-seier.

På de fire siste kampene har Tottenham tapt tre og vunnet én. Den ene seieren kom med 2-1 borte mot Aston Villa etter at vertene hadde fått en spiller utvist. Seiersmålet kom da like før full tid.

Søndag var det duket for noe nær en eksakt kopi for Tottenham. For Hull ledet 1-0 da Gastón Ramírez ble utvist etter 50 minutter. Den offensive midtbanespilleren gikk over ende i duell med to Tottenham-spillere, og rullet inn i Jan Verthongen. Irritert over behandlingen slo han Verthongen i ryggen, og ble korrekt belønnet med utvisning.

Kritisk til dommerne Hull-manager Steve Bruce skjønte lite av det røde kortet, og etter kampen var han kritisk til både Verthongen og assistentdommeren. Sistnevnte signaliserte til hoveddommer Craig Pawson at det burde ende i utvisning.

- Det er tøft for oss å takle dette. Vi kunne økt ledelsen før pause. Så snur selvsagt hele kampen med utvisningen. Han blir provosert og kommer med en reaksjon, men jeg kan ikke skjønne at det er rødt kort, sa en svært engasjert Bruce.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer