Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Spurs henter 40-åring

Friedel fikk toårskontrakt.

MÅLVOKTER: Brad Friedel (t.v) flytter fra Birmingham til London. Her stopper han et skudd fra Arsenals Kieran Gibbs. Foto: AP/Akira Suemori
MÅLVOKTER: Brad Friedel (t.v) flytter fra Birmingham til London. Her stopper han et skudd fra Arsenals Kieran Gibbs. Foto: AP/Akira Suemori Vis mer

(Dagbladet): Aston Villa har ingen manager. Nå står klubben også uten førstekeeper.

Amerikanske Brad Fridel (40) ble i dag klar for Premier League-rival Tottenham. Det bekreftes både på Villa- og Spurs-hjemmesider.

- Jeg ønsker å takke Brad for hans innsats i Villa i de tre sesongene han hadde her, og jeg er trygg på at supporterne føler det på samme måte, sier Villa-direktør Paul Faulkner.

Friedel fylte 40 år i mai men får likevel en toårskontrakt på White Hart Lane. Spurs-sjef Harry Redknapp sier at veteranen hentes for øke konkurransen om keeperplassen.

- Brad er en topp målvakt av klasse, med masse erfaring. Det er bra å ha tre slike erfarne keepere i klubben i (Heurelio) Gomez, Carlo (Cudicini) og nå Brad, sier Redknapp.

Spurs betaler ikke noe for Friedel, han er bosmanspiller. 40-åringen er også blitt koblet til Liverpool og WBA i vår, og agenten hans sier til Sky Sports at tilbudene var mange.

- Brad ser fram til å spille for Tottenham. Han skal kjempe for en startplass slik at de kan komme tilbake i topp 4 neste sesong, sier agent Tony McGill.