- Spurs i samtaler med David Villa

Og Liverpool-forsvarer åpner for tilbud. Dagens overgangsnytt.

ØNSKET I ENGLAND: Flere engelske Premier League-klubber har ønsket seg Barcelonas David Villa. Akkurat nå virker det som Tottenham er nærmest å få til en overgang. Foto: Josep Lago, AFP / NTB Scanpix
ØNSKET I ENGLAND: Flere engelske Premier League-klubber har ønsket seg Barcelonas David Villa. Akkurat nå virker det som Tottenham er nærmest å få til en overgang. Foto: Josep Lago, AFP / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): «Silly Season» ruller videre. Det er lite nytt om Wayne Rooney i engelske medier i dag, bortsett fra at han får nye sko fra sponsoren sin og at flere registrerte at han er i ferd med å bli tynn i håret igjen - til tross for transplantasjonen for to år siden.

En mer spennende nyhet er det da at Tottenham-manager André Villas-Boas sies å være i samtaler med Barcelona-angriper David Villa. Mirror antyder en overgangssum på 12 millioner pund (cirka 106 millioner kroner).

Daily Mail skriver også at Barcelona ønsker 12 millioner, men hevder Tottenham-formann Daniel Levy mener det er for dyrt, og ønsker å forhandle fram en rimeligere overgang.

Villa har tidligere vært koblet til Tottenhams rivaler Arsenal, men ifølge Daily Mail er Arsene Wenger mindre interessert nå.

Skrtel og Reina ut? Slovakiske Martin Skrtel har i et intervju i hjemlandet, sitert av Mirror, uttrykt bekymring over at han har havnet på benken i Liverpool.

Han er derfor åpen for et klubbskifte for å få spille mer.

- Jeg har ikke fått noen konkrete tilbud. Men om noen interessante tilbud dukker opp, vil jeg trolig vurdere dem seriøst, sier han.

En annen som kan være på vei bort fra Liverpool, er keeper Pepe Reina. Ifølge Daily Star forhandles det nå med Barcelona, hvor Reina debuterte på seniornivå, om en overgang verdt rundt åtte millioner pund. Avisa skriver at dersom overgangen ikke blir noe av, har Reina sagt til Liverpool at han vil forlenge kontrakten med klubben.

Jovetic for dyr Omkring samme prislapp er satt på Swanseas Ashley Williams. Michael Laudrup kan bli nødt til å selge for å skaffe midler til andre forsterkninger, skriver The Sun. Arsenal og Liverpool skal være aktuelle kjøpere.

Arsenal har også vært knyttet til Fiorentina- og Montenegro-spiss Stevan Jovetic den siste tida. Ifølge Daily Mail skal imidlertid overgangen være i ferd med å gå i vasken fordi klubbene ikke blir enige om prisen: Fiorentina krever 25 millioner, mens Arsenal ikke vil strekke seg over 20.

Crystal Palace sikret seg i går opprykk til Premier League. Manager Ian Holloway håper ifølge The Times å forlenge låneavtalen med Wilfried Zaha, som ble solgt til Manchester United i vinter, men som har spilt for Palace på lån i vårsesongen.

Tror Dzeko blir Manchester City-spiss Edin Dzeko har vært nevnt som en mulig erstatter for Robert Lewandowski i Borussia Dortmund. Men Bosnia-Hercegovinas landslagstrener Safet Susic tror ikke Dzeko flytter på seg til tross for en del kamper på benken.

- Jeg har aldri hørt ham si et vondt ord om klubben. Han har alltid vært veldig fornøyd med livet i City. Kanskje hans største problem er at han er en veldig hyggelig fyr, som er ærlig og som aldri lager noen problemer. Det er lettere å sette en sånn spiller på benken enn spilloppmakerne Balotelli og Tevez, sier han til Sport.ba ifølge Sky Sports.

LEI BENKEN: Martin Skrtel sier han vil høre nøye på tilbud som kan ta ham vekk fra benketilværelsen i Liverpool. Foto: Dmitry Lovetsky, AP / NTB Scanpix
LEI BENKEN: Martin Skrtel sier han vil høre nøye på tilbud som kan ta ham vekk fra benketilværelsen i Liverpool. Foto: Dmitry Lovetsky, AP / NTB Scanpix Vis mer